Kevin McCarthy’nin arkasındaki güçlü lobici: Jeff Miller

Suzan

New member
Bay Miller bir röportajı reddetti. Ancak yaptığı açıklamada, “Konuşmacı yarışı sırasında Konuşmacı McCarthy’nin ekibiyle çok çalıştığını çünkü o benim arkadaşım olduğunu” ve Bay McCarthy’nin “bir gündem etrafında nasıl fikir birliği oluşturacağını ve sonra onu nasıl uygulayacağını bildiğini” söyledi.

Miller, “Müşterilerim için çok çalışan ve arkadaşlarım için doğru olanı yapan biri olarak bilinmek istiyorum” dedi ve “geri kalan her şeyin gürültüden ibaret olduğunu” ekledi.

Bay McCarthy de röportaj yapmayı reddetti. Drew Florio yaptığı açıklamada, sözcüsü, sözcü ve Bay Miller’ın “hayat boyu arkadaş” olduklarını söyledi ve lobicinin “Konuşmacı McCarthy’nin siyasi bağış toplama etkinliğini desteklemede kilit bir rol” oynadığını belirtirken, çabalarının “gönüllü bir temelde” olduğunu vurguladı. esas”.

Ancak Bay Miller’ın lobicilik faaliyetleri ile Bay McCarthy’ye verdiği destek arasındaki çizginin bulanıklaşması, başkan seçimini izleyen günlerde vurgulandı.

Bay Miller, Bay Miller’ın Bay McCarthy’yi tanıtmak için sahneye çıktığı bir gala yemeği de dahil olmak üzere üç günlük kutlamaların düzenlenmesine yardımcı oldu. Bay Miller, bir katılımcıda bağışçılar, iş dünyası yöneticileri, kongre üyeleri ve diğer önde gelen Cumhuriyetçilerden oluşan bir dinleyici kitlesine “Dostum Kevin, bunu söylemek için uzun zamandır bekliyordum: Bayanlar ve baylar, Meclis Başkanı Kevin McCarthy,” dedi.

Ertesi sabah, Bay Miller’ın lobicilerinden birinin – tütün ve e-sigara şirketi Altria’nın – Washington ofislerinde düzenlenen bağışçılar ve Meclis’e yeni gelenler için bir kahvaltı vardı. Temmuz 2017 itibarıyla Altria, Bay McCarthy ile ilişkili bir süper PAC’ye yaklaşık 1,4 milyon dolar bağışta bulundu ve Bay Miller’ın şirketine 1,3 milyon dolar ödedi.

bina etkisi

48 yaşındaki Bay Miller, 58 yaşındaki Bay McCarthy ile 1990’ların başında tanıştı. Bay Miller bir lise öğrencisiydi ve Bay McCarthy California, Bakersfield bölgesinde Kongre Üyesinin Bölge Asistanıydı.