Kenan Sofuoğlu niye milletvekili olduğunu açıkladı

celikci

New member
Kenan Sofuoğlu niye milletvekili olduğunu açıkladı
Ünlü motosiklet yarışçısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kendisi hakkında merak edilen yönleri katıldığı bir programda anlattı. Açıklamalarına milletvekili olma sürecine değinerek başlayan Kenan Sofuoğlu şunları söyledi: “Bir gün Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’dan telefon geldi. Bana “Kenan Cumhurbaşkanımız görüşecek” dedi. Hemen telefonu aldım. Cumhurbaşkanı bana hitaben, “Kenan milletvekili olmak istediğini söylediler bana” dedi. Bende “Efendim öyle bir şey yok, sizden de böyle talebim yok” dedim. “Ama bana öyle dediler” dedi. “O ZAMAN HAYIRLI OLSUN SANA” Bir ara kamuoyunda benim milletvekili olmam ile ilgili çok haber çıkınca Cumhurbaşkanımızın kulağına büyük ihtimalle o şekilde gitti. Cumhurbaşkanımıza “Siz bana yarışları bırakın” dediniz bıraktım. Ancak şimdi “Gel bizimle vekil ol” derseniz sizin için her şeyi yaparım” dedim. O gün listelerin açıklanacağı gün apar topar bilgiler alındı. Akşam Cumhurbaşkanımız “O zaman hayırlı olsun sana” dedi.” BANA UYGUN OLMADIĞINI 2. GÜN ANLADIM"Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını ancak Erdoğan'ı kırmak istemediği için söyleyemediğini dile getirdi. MÜSAADE İSTEYECEĞİMTekrar aday olup olmayacağını açıklayan Sofuoğlu, "Seçimler yaklaştığında Cumhurbaşkanımıza gidip 'efendim bana müsaade edin ben bu işi beceremiyorum' diyeceğim" ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR