Kardeş acısıyla sarsılan Alişan’dan 20 gün daha sonra birinci paylaşım

Tuncay

New member
Koronavirüs niçiniyle 20 gün boyunca özel bir hastanede tedavi bakılırsan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş temmuz ayında hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş’ın ani vefatı ailesi ve dostlarını yasa boğdu.

Selçuk Tektaş’ın hayatını kaybetmesi ile tarifsiz bir acı yaşayan Alişan, kuzenini geçtiğimiz hafta kuzenini de kaybetti. Geçirdiği beyin kanaması kararı hayatını yitiren Ozan Ebcin, en son geçtiğimiz hafta 38 yaşındaki kuzeni Selçuk Tektaş’ın cenazesine katılmıştı.

GÜNLER daha sonra BİRİNCİ PAYLAŞIM

bir müddetdir omurundaki her şeye orta veren Alişan, uzak kaldığı toplumsal medyaya geri döndü. Alişan, kardeşimin emanetleri dediği yeğenleri Eyşan, Ceylan ve kızı Eliz’in fotoğrafını ‘Aşklarım’ notuyla Instagram’da paylaştı.

SAHNEYE DE DÖNÜYOR

Alişan’ın menajerliğini yıllardır Sekçuk Tektaş üstleniyordu. Ünlü müzikçi menajerlik için Haluk Şentürk ile anlaştı. Alişan günler daha sonra birinci konserini de 14 Ağustos’ta Kıbrıs’ta verecek.

NE OLMUŞTU?

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve bir ay ağır bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere karşın ömrünü kaybeden Selçuk Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın akabinde Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

KARDEŞİNİN MEZARINI YAPTIRDI

Kardeşini toprağa veren Alişan, Selçuk Tektaş için her gün dua okuyor ve okutuyor. Kardeşinin mezarını düzenletip çiçekler ektiren Alişan’ın sık sık mezarlığa gittiği vaktin birçoklarını orada geçirdiği öğrenildi.

“ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR”

Ünlü müzikçi, vefat eden kardeşinin akabinde toplumsal medya hesabından duygusal bir bildiri paylaşmıştı. Alişan, “Abim bizi öksüz bıraktın gittin… Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben artık sensiz ne yapacağım.. Dualar ettik, şifalar gönderdik lakin hiç biri yarar etmedi. Allah’ım seni bizden daha hayli istedi yanına aldı. 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, artık 4 çocuğum var artık…”

“Başlayacağım bir yerden lakin ne vakit nasıl başlayacağım bilmiyorum..Hepimiz daima sen varsın üzere bir yerden başlayacağız yeniden…Hiç gitmemişsin gibi….”

“Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni fazlaca seviyorum abim… Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni tekrar bakılırsamemek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her vakit yaşatacağım Selçuk’um… Seni fazlaca seviyorum Allah’ım yerini cennet eylesin İnşallah…” sözlerini kullanmıştı.