Kapanmanın ilk gününde trafik felç! Tepki çeken görüntüler

celikci

New member
Kapanmanın ilk gününde trafik felç! Tepki çeken görüntüler
Kabine toplantısının ardından alınan 17 günlük tam kapanma dün saat 19.00 itibariyle başladı. Kapanma ile birlikte İstanbul polisi denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda trafik polisleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün iki tarafında kontrol notaları oluşturdu. Polis ekipleri araçları durdurarak izin belgesi sordu. Çekilen görüntüler normal günleri aratmadı. Trafik ekiplerini yolu tek şeride indirmesi nedeniyle metrelerce araç kuyruğu oluştu. Denetimlerde, geçiş izni olmayan aracıyla köprüden geçmeye çalışan sürücülere ceza kesildi. GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ!Öte yandan İstanbul E-5 Küçükçekmece – Avcılar arasında her iki yönde de yaşanan trafik yoğunluğu, kapanmadan önceki günleri artmadı. Avcılar ve Küçükçekmece girişlerinde bulunan kontrol noktalarının da etkisiyle biriken araçları polis droneları havadan görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ile birlikte on binlerce yurttaş manzaraya tepki gösterdi. TAM KAPANMADA ÇALIŞANLAR TEPKİ GÖSTERDİ!Tam kapanma sürecinde çalışacak olan kişiler de trafik yoğunluğuna tepki gösterdi. Bu kişilerden biri olan Mustafa Kara şu ifadeleri kullandı, “Dün giden yazlıkçıların devamı bu yoğunluğu oluşturuyor diye düşünüyorum. Çünkü bu kadar insanın izin alıp dışarı çıkması mümkün değil. Kısıtlamanın ilk gününde İstanbul’da bu kadar trafik ve yoğunluk olmasına şaşırdım. Akşam eve nasıl giderim diye düşünmeye başladım.”

ALINTIDIR