Kanser tedavisi nazarann Canan Ergüder’den yeni fotoğraf

Tuncay

New member
‘Menajerimi Ara’ isimli dizide rol alırken göğüs kanserine yakalandığını öğrenen Canan Ergüder, çabucak tedavisini başlatarak diziden ayrıldı. Şimdilerde gözlerden uzak tedavisine devam eden bir çocuk annesi oyuncu, bu sırada toplumsal medya hesabından paylaşım yapıyor.

44 yaşındaki oyuncu şu sıralar, eşi Kenan Ece ile her yıl gittikleri Bozcaada’da moral depoluyor.

“ARTIK BİRAZ DA BÖYLE”

Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Ergüder, peruk yerine bandana takmaya başladı. Bandanayla poz veren sanatçı, “Artık biraz da bu biçimde” diye yazdı.

“BEŞİNCİ KEMOTERAPİ BİTTİ”

Geçtiğimiz haftalarda durumuyla ilgili hayranlarını bilgilendiren Canan Ergüder, Instagram hesabından annesi Rukiye Ergüder ile çekildiği fotoğrafını yayınlamıştı. Ergüder, “Beşinci kemoterapi bitti. Her şey yolunda” açıklamasını yapmıştı.

“SAÇSIZ HALİME ALIŞTIM”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda da “Soranınız hayli. Küçük bir update vereyim dedim. Üçüncü kemo biter. Daha var lakin ben düzgünüm. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da öteki tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum” açıklamasını yapmıştı.

“MERAK ETMEYİN, İYİLEŞECEĞİM”

Hastalık haberinin duyulmasının akabinde açıklama yapan Ergüder, paylaşımında; “Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım, niyetim sizlere ‘Menajerimi Orta’da oynayacağım son kısımda yazmaktı fakat haberler size bir evvel ulaşmış bulundu” demişti.

Oyuncu, kelamlarına şu biçimde devam etmişti; “Evet, sağlığımla ilgili haberler gerçek. Yaklaşık 1.5 ay evvel bana göğüs kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım daha sonrası ‘Menajerimi Ara’ grubuna gönderdiğim fotoğraf. Size de birebirini gönderiyorum zira olumlu hissettiğim anlardan bir tanesi.

“İnişli çıkışlı bir müddetç olacak bu fakat moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, güzelleşeceğim. Tedavimin müsaade verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 kısım daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an dayanak olan canım aileme, canım grup arkadaşlarıma, Star TV ‘ye ve olağan olarak ne karar alırsam alayım daima ardımda olduğunu hissettiren Ay Üretim’e hayli teşekkür ederim.”

BİR OĞLU VAR

Dört yıl evvel kendisi üzere oyuncu olan Kenan Ece ile nikah masasına oturan Canan Ergüder’in Demir isminde üç yaşında bir oğlu bulunuyor.