Kadir Doğulu’dan ‘aldatma’ tezine reaksiyon: Evet, ihanet ettim!’

Tuncay

New member
Meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu’ya, “Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız istikametindeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltildi.

“SABAH SEVGİLİMİN YÜZÜNE BAKMADIM, İHANET ETTİM”

Ünlü oyuncu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım vakit sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim” diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza attı. çabucak sonrasında kelamlarına, “Bunlar tez, siz sorduğunuz için karşılık vermeli miyim?” halinde devam etti.

Eşi Neslihan Atagül’ün yurt haricinde aldığı mükafatlar için oyuncu, “Evet, bir değil birden çok ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum lakin epeyce yetenekli kendisi” tabirlerini kullandı.

“HADİ ORADAN!”

Birebir gün bir daha Etiler’de objektiflere yansıyan Kadir Doğulu, bir iş görüşmesi için geldiği ancak bu mevzuda ayrıntı veremeyeceğini söylemiş oldu.

39 yaşındaki oyuncu, “Bugün birkaç toplantım var. O yüzden bu biçimde giyindim. Lakin bana bu görüşmelerle ilgili bir şey sormayın lütfen, ayrıntı veremeyeceğim” demekle yetindi.

‘Ayrılık’ dedikodularının hatırlatılması üzerine çıkan söylentileri ti’ye alan Doğulu, “Hadi oradan diyorum bu haberleri çıkartanlara yalnızca. Siz inanabiliyor musunuz?” karşılığını verdi.

EŞİNİ BU TÜRLÜ KUTLADI

Son olarak ‘Sefirin Kızı’ isimli dizide hayat verdiği ‘Nare’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve sıhhat problemleri niçiniyle imale erken veda etmek zorunda kalan Neslihan Atagül, Dubai’de ‘Yılın Milletlerarası Bayan Oyuncusu’ mükafatına layık görülmüştü.

Hoş oyuncu, “Kendimi inanılmaz heyecanlı hissediyorum. Beni ‘televizyon’ diye tabir ettiğimiz o hayal kutusundan görüyor ve tanıyorsunuz. Kilometrelerce öteden benim hissettiğim şeyi hissediyorsunuz. O hayal kutusu bizim için hudut olmaktan çıkıyor. Beni bu mükafata layık nazarannlere, beni sevmekten hiç bir vakit vazgeçmeyenlere, canım aileme ve beni her vakit destekleyen sevgili eşim Kadir’e sonsuz teşekkürler ederim” demişti.

Atagül’ü birinci tebrik eden Kadir Doğulu olmuştu. Toplumsal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşan Doğulu, “Keşke herkes benim üzere nazaranbilse seni, hoş gönlünü, hür vicdanını geleceğe dair ümitlerini. bu biçimde bir değil, bütün mükafatları sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve hoş sevdiğim. Daha nicelerine” iletisini yazmıştı.