Kadir Doğulu: Çocuklar işte bu ‘nişan taşı’

Tuncay

New member
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti evvelki akşam kendilerine eşlik eden iki genç konuklarıyla çıktıkları Nişantaşı cinsinde objektiflere yansıdı. Doğulu, yanındaki iki gence Nişantaşı’ndaki tarihi yapılar hakkında bilgiler verdi

Çift bir orta kısa bir mola verdikleri, tarihi semte ismini veren Valikonağı ile Teşvikiye Caddesi’nin kesişim noktasındaki nişan taşını yakından inceledi. Kadir Doğulu, Osmanlı periyodunda padişah ve şehzadelerin attıkları okun düştükleri yere inşa edilen semtteki nişan taşının tarihçesini anlatıp, tarih bilgisini konuşturdu.

Geçtiğimiz aylarda geçirgen bağırsak sendromu yaşayıp tedavi bakılırsan Neslihan Atagül ise sıhhat durumunun düzgün olduğunu ve ömrü boyunca perhiz yapması gerektiğini anlatıp sıhhat durumu hakkında bilgi verdi.

Atagül, “Çok daha düzgünüm nizama giriyorum, perhizime dikkat etmem gerek ömrüm boyunca. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da ömrüme alacağım. Çok yormuyorum kendimi” dedi.

“DİNLENİYORUM”

Atagül setlere ne vakit döneceği sorusuna ise, “Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki artık ne söylesem? Uzak kalmak değil dinleniyorum önemli bir şey yaşadım onun tam olarak geçmesini bekliyorum” karşılığını verdi.

Oyuncu, Türkiye’yi sarsan orman yangınlarıyla ilgili olarak “Bireysel olarak neler yapmalıyız?” sorusu üzerine “Tabii hepimiz üzgünüz, galibe kökten bir sistem değiştirmek gerekiyor. Ferdi olarak neler yaptığımızı siz de hayli uygun biliyorsunuz” halinde konuştu.

Neslihan Atagül ayrıyeten eşi Kadir Doğulu’nun Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Aşkın Tarifi’ dizisini beğeniyle izlediğini, eşi Doğulu ile Serra Arıtürk’ün düzgün bir ikili olduğunu söyleyip “Ben hayli eğleniyorum izlerken fazlaca uyumlular” dedi.

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU NEDİR?

Bağırsak hücreleri içindeki sıkı bağlar filtre bakılırsavi görür. bu türlü oluşturulmuş filtreye benzeri yapı, bağırsaklardan kana yalnızca besin öğeleri, su, vitamin-mineraller üzere yararlı bileşenlerin geçmesine müsaade verir. Bu sıkı bağların bozulması kararında Geçirgen Bağırsak Sendromu meydana gelmektedir.

Olağandan daha geçirgen hale gelen bağırsaklar sebebiyle kana, yararlı bileşikler ile birlikte tam olarak sindirilmemiş besin öğeleri, ziyanlı organizmalar yahut toksinler de karışabilmektedir. Bunun kararında da çeşitli metabolik bozukluklar meydana gelmeye başlar.