Jennifer Garner, ‘Bennifer’ı sorun etmiyor!

Tuncay

New member
2018’de Ben Affleck ile boşandıktan daha sonra, eski eşinin Ana de Armas ile ilgini destekleyen hatta üç çocuğunun onunla tanışması konusunda yardırmcı olan Jennifer Garner, müspet tutumunu sürdürmeye devam ediyor.

Entertainment Tonight’a nazaran, Ben Affleck’in eski eşi Jennifer Garner, Affleck’in bir daha Jennifer Lopez ile birlikte olmasını sorun etmiyor.

“EN DÜZGÜNÜNÜ İSTİYORLAR”

Bir kaynağın ET’ye verdiği demeçte, “Jennifer Garner ve Marc Anthony destekleyici olmaya devam ediyor ve rastgele bir makus niyet yok üzere görünüyor. Hepsi yalnızca birbirleri ve aileleri için en uygununu istiyor” dedi.

“ÇOCUKLAR MUTLU”

Kaynak, ilgili taraflar için en büyük önceliğin ailelerinin nihayetinde memnun olması olduğunu da kelamlarına ekledi. Kaynak, “Çocukları yalnızca ebeveynlerini keyifli görmek istiyor ve ikisi için de en değerli şey onlar. Jennifer Lopez’in çocukları annelerini bu kadar aşık gördükleri için epeyce mutlular” sözlerini kullandı.

DÜĞÜN ERTELENDİ, AYRILIK GELDİ!

Öte yandan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003’teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl daha sonra da yollarını ayırmıştı. Lopez ve Affleck, o devrin tanınan çiftlerindendi.

İKİZLERİ VAR

Jennifer Lopez, şu ana kadar üç sefer evlendi. Lopez, birinci evliliğini 1997 ile 1998 içinde Ojani Noa ile yaptı. Akabinde 2001 ile 2003 içinde Cris Judd ile hayatını birleştirdi. Son evliliğini de 2004 ile 2014 içinde Marc Anthony ile yaptı. İkiz çocukları olan çiftin evliliği uzun vadeli olmadı. Lopez’in Anthony ile evliliğinden 13 yaşında Max ve Emme isminde ikiz çocukları var.

ÜÇ ÇOCUK BABASI

Ben Affleck ise 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi. Çift, 10 yıl daha sonra yollarını ayıracaklarını deklare etti. Bu ayrılığa münasebet olarak da Affleck’in çocuklarının dadısıyla kaçamak yapması gösterildi. Çiftin bu evlilikten 15 yaşında Violet, 12 yaşında Seraphina ve 9 yaşında Samuel isminde üç çocuğu bulunuyor.

BÜYÜK BİR AİLE OLMAYI BAŞARDILAR

Evvelki evliliklerinden çocukları olan ikili, çocuklarını bir ortaya getirerek büyük bir aile olmayı başardı. Ben Affleck, hafta sonları hem kendi çocukları tıpkı vakitte Jennifer Lopez’in çocuklarıyla birlikte vakit geçiriyor.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / SPLASH NEWS / INSTAGRAM