İzmir’de dehşet gecesi! Tek tek öldürdü

celikci

New member
İzmir’de dehşet gecesi! Tek tek öldürdü
İzmir’in Bayındır ilçesinde meydana gelen korkunç olay Hacı İbrahim Karaselvi Sokak'ta yaşandı. Eşinden boşanmak isteyen Serap T. iki çocuğunu alarak annesinin evine gitti. Bunun üzerine iddiaya göre eşi ile konuşmak için kayınvalidesinin evine giden Hüsnü T., eşi Serpil T. ile tartışmaya başladı. DAMAT KAYINVALİDESİNİN EVİNDE DEHŞET SAÇTI!Bunun üzerine cani koca yanında getirdiği tüfekle iki çocuğunun gözü önünde eşi Serap T.’yi vurarak öldürdü. Ardından kayınvalidesi Serpil Palalı’ya silahı doğrultan Hüsnü T., tetiği çekti. Yaşanan korkunç olayın ardından Hüsnü T., dışarıya çıktı. Dışarıda kayınvalidesinin komşuları Hamza Kuzucuk’u eve doğru gelirken gördü. Kuzucuk’a nişan alan cani koca tetiği çekti ve oradan kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. ANNE VE KIZI OLAY YERİNDE KOMŞULARI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİSağlık ekipleri olay yerine gelerek ilk müdahaleleri yaptı. Serap T. ve annesi Serpil Palalı olay yerinde komşuları Hamza Kuzucuk da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anne Serpil Palalı, kızı Serap T. ve komşuları Hamza Kuzucuk'un cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 3 kişiyi öldürüp, olay yerinden kaçan Hüsnü T. ise polis ekiplerince, Hatay Mahallesi Çayır Caddesi’nde suç aleti silahıyla birlikte gözaltına alındı. HÜSNÜ T.’DEN AZRAİLLİ PAYLAŞIM!Cani katil Hüsnü T.’nin, yaşanan korkunç olaydan 1 saat önce sosyal medyadan ‘Azrail’in bulunduğu fotoğrafı paylaşarak altına “Az işim var, seni unuttum zannetme” notunu paylaştığı görüldü. Bir gün önce ise Hüsnü T., çocuklarının fotoğraflarını paylaşarak, “Siz benim tek gerçeğimsiniz, bunu sakın unutmayın” ifadesine yer verdi. HÜSNÜ T.’NİN ÇOCUĞU HAMZA KUZUCUK’TAN YARDIM İSTEDİYaşanan korkunç olayı Kuzucuk’un kayınbiraderi Özcan Özen şöyle anlattı, “Boşanma aşamasında olan eşi, eve geliyor ve anne- kızı öldürüyor. Ondan sonra ölen kadının küçük çocuğu Hamza abiye geliyor, ‘Amca yardım et annemi vurdular’ diyor. Hamza da ayırma amaçlı gittiği için kapıdan çıkar çıkmaz, cinayet zanlısının elini tutuyor ve daha sonra zanlı ona da ateş ediyor. Ben de seslere çıktım geldim, olayı öğrenmek amaçlı geldim. Evde iki tane çocuk var, ufak bir tanesi 1 buçuk- 2 yaşlarında biri de 11- 12 yaşlarında. Çocuklarının gözü önünde vuruyor.” “KAPIDAN ÇIKAR ÇIKMAZ BABAMA SIKTI”Yaşamını yitiren Hamza Kuzucuk’un kızı Melda Kuzucuk ise “Biz yemek yiyorduk, sonra kız geldi. ‘Babam annemi ve nenemi vurdu’ dedi. Sonra zaten babam hemen dışarıya çıktı. Kapıdan çıkar çıkmaz babama sıktı, biz silah sesini duyup çıktık. Annemin kucağında babam yatıyordu. Sonra amcamlara haber verdik” diye konuştu.

ALINTIDIR