İzmir’de askeri uçak denize düştü!

celikci

New member
İzmir’de askeri uçak denize düştü!
İzmir'in Foça ilçesinde yer alan Mersinaki mevkisinde askeri bir uçağın düştüğü ihbarı geldi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) iki pilotun sağ olarak kurtarıldığını açıkladı. EĞİTİM UÇAĞI DENİZE DÜŞTÜ!İzmir’de 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görev yapan KT-1 tipi uçak eğitim uçuşu sırasında denize düştü. MSB'den yapılan açıklamaya göre 2 pilotumuz sağ olarak kurtarıldı. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA!İzmir’in Foça ilçesinden korkutan bir ihbar yapıldı. Yapılan açıklamaya göre askeri eğitim uçağı kaza kırıma uğradı. Eğitim uçağı denize düştü. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İzmir’deki 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığımızda görev yapan KT-1 tipi uçağımız, eğitim uçuşu sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple Foça açıklarında denize düşerek kaza kırıma uğradı. Derhal başlatılan arama-kurtarma çalışması ile 2 pilotumuz sağ olarak kurtarıldı" denildi. İzmir’deki 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığımızda görev yapan KT-1 tipi uçağımız, eğitim uçuşu sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple Foça açıklarında denize düşerek kaza kırıma uğradı. Derhal başlatılan arama-kurtarma çalışması ile 2 pilotumuz sağ olarak kurtarıldı. — T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 9, 2021

ALINTIDIR