İstanbul’da vahşet! Öğretim görevlisi kadın eski sevgilisi tarafından diri diri yakıldı

celikci

New member
İstanbul’da vahşet! Öğretim görevlisi kadın eski sevgilisi tarafından diri diri yakıldı
Öğretim görevlisi Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu öne sürülen Kemal D. tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek vahşice öldürüldü. Talihsiz kadının yanarak feci şekilde can verdiği öğrenilirken ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsın saldırısına uğradı. Gözaltına Alındığı Anlarda Linç Edilmek İstendiEski sevgilisi olduğu öne sürülen Kemal D. tarafından üzerine yanıcı madde dökülen ve ateşe verilen Aylin Sözer’in özel bir üniversitede Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı görevinde bulunduğu öğrenildi. Olayı ihbar alan ve bölgeye intikal eden polis ekipleri de şüpheli şahsın saldırısına uğradı. Olayın ardından gözaltına alınan Kemal D. çevredekiler tarafından linç edilmek istendi. Dairede Yangın ÇıktıOlayın ardından dairede çıkan yangına bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangınla beraber binanın dumanla dolması sebebiyle diğer dairelerdeki vatandaşlar hızla tahliye edildi. Binadan tahliye edilen vatandaşların büyük bir korku ve panik yaşadığı görüldü. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarına devam ettiği bilgilerine ulaşıldı. Vahşice Katledilen Öğretim Görevlisiyle İlgili Acı DetayMaltepe’de eski sevgilisi olduğu öne sürülen cani tarafından diri diri yakılarak katledilen öğretim görevlisiyle ilgili acı bir detay ortaya çıktı. Bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer’in bu akşam saat 20.00’da ‘Çocuk Resimlerinin Analizi’ konulu bir eğitim vereceği öğrenildi. Instagram hesabından paylaşım yaptığı görülen Sözer’in bu akşam vereceği eğitimle ilgili duyuru yaptığı öğrenildi.

ALINTIDIR