İstanbul’da “omuz atma” cinayeti kamerada

semaver

Active member
İstanbul’da “omuz atma” cinayeti kamerada Olay, evvelki gün saat 00.30 sıralarında Kağıthane Sanayi Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye nazaran, Y.N., T.A. S.N. ve Zeyit Hüseyin Akbaba (24), kahvehaniçin çıkarak meskenlerine gitmek üzere otomobile bindi. Yolda Y.N. ve T.A. araçtan inerken, S.N. ve Zeyit Hüseyin Akbaba ise araçla devam etti. bir süre araçtan inen Y.N. ve T.A. ile N.T. M.G. ve M.D. isimli şahıslar içinde omuz atma niçiniyle arbede çıktı. Hengame sırasında Y.N., ağabeyi S.N.’yi arayarak bir kümenin kendilerine saldırdığını söyleyip yardım istedi.

KALBİNDEN BIÇAKLANDI, YENİDEN DE KOŞARAK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Kardeşinin yardım isteği üzerine S.N. ve Zeyit Hüseyin Akbaba, olay yerine gelerek duruma müdahale etmek istedi. Taraflar içindeki tartışma kısa müddette bıçaklı arbedeye dönüştü. hadisede Zeyit Hüseyin Akbaba, M.G. tarafınca kalbinin altından bıçaklanarak yaralandı. sonrasındasında ayağa kalkan Zeyit Hüseyin Akbaba, arbede ettikleri şahıslardan kurtulmak için kaçmaya başladı.

YANINDAN YARALI BİR ŞAHIS GEÇTİ, O UMURSAMADAN YOLUNA DEVAM ETTİ

Karşı taraftaki şahıslar yaralı Zeyit Hüseyin Akbaba’yı kovaladı, hatta çelme takarak yere düşürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

SALDIRGANLARDAN KURTULDU, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kendisini kovalayan saldırganların elinden kurtulan Zeyit Hüseyin Akbaba, şahıslardan kurtulması kararı etrafta bulunan yurttaşlardan yardım istedi. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulans ile etrafta bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Zeyit Hüseyin Akbaba, hastanede yapılan bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak ömrünü kaybetti.

KAĞITHANE POLİSİ KISA MÜDDETTE SALDIRGANLARI YAKALADI

İhbar üzerine harekete geçen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği grupları, caddeye gelerek olayla ilgili çalışma yaptı. Güvenlik kameralarını ayrıntılı bir biçimde inceleyen polis takımları, şahısların kimliklerini kısa müddette belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Zeyit Hüseyin Akbaba’yı öldüren M.G. ile arkadaşları N.T. ve M.D.’yi kısa müddette yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.G. ve M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BIÇAKLI ARBEDE ANI VE YARALININ KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Kağıthane’de yaşanan bıçaklı arbede anı ve daha sonrasında kalbinden bıçaklanan şahsın, arbede ettiği şahıslardan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Manzaralarda, şahısların hengame ettiği sırada bıçaklanarak yere düştüğü, daha sonrasında ise kendisini kovalayan şahsılardan koşarak kaçtığı ve izini kaybettirdikten daha sonra da yurttaşlardan yaralı şahsın yardım istediği görülüyor.