İşe giderken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

semaver

Active member
İşe giderken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü İstanbul Ümraniye’de, işe gitmek üzere konuttan çıkan Batuhan Kurt, yolda yürüdüğü sırada kimliği bilinmeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanan Kurt, kaldırıldığı hastanede ömrünü kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen cumartesi saat 08.00 sıralarında Ümraniye’de meydana geldi. Kapalıçarşı’daki kuyumcuda çalışan 21 yaşındaki Batuhan Kurt, işe gitmek üzere konuttan çıktı. Kurt, sokakta yürüdüğü sırada yanından geçen kimliği bilinmeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden yaralanan Batuhan Kurt, düştüğü yerden kalkarak koşmaya başladı. Kuşkulu ise olay yerinden kaçtı.

Panikle koşan genç, annesini arayarak yardım istedi. Etraftakilerin ihbarı üzerine gelen sıhhat gruplarınca Ümraniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Batuhan Kurt, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polis grupları şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

“ANNE BEN BIÇAKLANDIM AMBULANSA HABER VERİN’ DİYOR”

Batuhan Kurt’un ağabeyi Oğuz Kurt, “Dün sabah saatlerinde kardeşim meskenden çıkıyor işe gitmek için. Telefonla uğraşırken bıçaklanıyor. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafınca iki defa bıçak darbesi alıyor. Hastaneye kaldırılıyor, ömrünü orada kaybetti. Olay olduktan daha sonra annemi arıyor. ‘Anne ben bıçaklandım, ambulansa haber verin’ diyor. Annem, ‘Neredesin annem’ dediğinde, ‘Anne ben sokaktayım’ diyor. Kendisi fazlaca pak düzgün bir insandı. 21 yaşındaydı kardeşim. kimselerle hasımlığı olmayan, mahallede eş dost tarafınca hayli sevilen bir çocuktu. Hatalıların bir an evvel bulunmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden yardım istiyoruz” dedi.

CİNAYET KAMERADA

Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı. Manzaralarda, yolda yürüyen şüphelinin karşısına çıkan Batuhan Kurt’u bıçaklayarak uzaklaştığı, yere düşen Kurt’un ağaya kalkarak yürüdüğü görülüyor.