İş yerinin önü bir anda yarılınca çukura düştü

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Kadıköy’de 3 katlı binanın önünde çökme niçiniyle 5 metre derinliğinde çukur oluşurken, binanın alt katında bulunan iş yeri sahibi çöken çukura düştü.

Olay, dün akşam saatlerinde Suadiye Mahallesi, Çolak İsmail Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın önünde çökme oldu. Çökme niçiniyle etrafta kısa vadeli panik yaşanırken, binanın alt katında bulunan iş yeri sahibi telefonla konuştuğu sırada çökme niçiniyle oluşan çukura düştü. İçecek dolaplarıyla birlikte çukura düşen işyeri sahibi nazarann vatandaşlar çabucak yardıma koştu. İhbar verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sıhhat grupları sevk edildi. İtfaiye takımları çukura düşen kişiyi kısa müddette kurtardı. olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Çukura düşen iş yeri sahibi Ömer Kaçağan, “6 metre aşağıya düştüm. O çukurdan çıktım. Dükkanın önünde telefonla konuşuyordum. Müşteri yoktu o sırada. Dolapla birlikte aşağıya düştüm. Öbür dolap daha sonradan düştü. Biri de askıda kaldı. 8 yıllık esnafım burada. İtfaiye ve polis grupları geldi. Onlar da üzerine düşeni yaptılar” dedi.

Çökme niçiniyle işyeri sahibinin çukura düşme anı güvenlik kameraları tarafınca saniye saniye görüntülendi. Manzaralarda işyeri sahibinin telefonla konuştuğu sırada çökme niçiniyle dolaplarla bir arada çukura düştüğü görülüyor. Olayı nazarann etraftaki vatandaşların yardıma koşuyor.