Irmak Arıcı: Babam ‘tekrar bu meskene gelemezsin!’ dedi

Tuncay

New member
Müzikçi Irmak Arıcı, sunuculuğunu İpek Açar’ın üstlendiği ‘İpek Yolu’ programının bu haftaki konuğu oldu. 26 yaşındaki Arıcı, hakkında merak edilenleri anlattı.

“ORTAOKULDA MÜZİK KELAMI YAZIYORDUM”

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı ‘Mühür’ müziği ile ismini duyuran Irmak Arıcı, müzik seyahati sorulunca şu sözleri kullandı; “Babam bağlama çalıyordu, ablam da müzik öğretmeni. Ortaokulda müzik kelamı yazıyordum, yazma aşkım okulda başladı. Annemle babam Türk Sanat Müziği korosuna gidiyorlardı. 6 yıl onlarla koroya gidip, geldim.”

“Yeni kuşak olarak adım geçse de Türk Sanat Müziği’ni, türküyü fazlaca severim daha değerli geliyor bana. Babam müzik yapacağımı öğrenince ‘Bu kapıdan çıktığında tekrar gelemezsin!’ dedi.”

Veterinerlik üzerine eğitim alan 26 yaşındaki müzikçi, ondan sonrasında kelamlarını “Kurtlar sofrasıydı, haklıydı. Veterinerlikte de kurtlar sofrası vardı. Fakat babam artık mutlu” biçiminde sürdürdü.

“VETERİNERLİK YAPMAK İSTİYORUM”

Veterinerlik de yapmak istediğini belirten Arıcı, “Veteriner tabiplere daha epey paha verilmesini istiyorum. Okurken de çalışırken de hayli güç bir meslek. Sıkıntısını anlatamayan canlarla uğraşıyorlar. Veterinerlik yapmak istiyorum” sözlerini kullandı.

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI KİŞİNİN YÜZÜNE TÜKÜRMÜŞTÜ

Öte yandan Irmak Arıcı, geçtiğimiz ağutos ayında trafikte yol verme sorunu yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüştü. “Korona salgını varken birine tükürmek suç!” diyen adamın kolunu sıkan genç müzikçinin o anları cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti.

“GERÇEĞİ BİLMEDEN BENİ YARGILADILAR”

Umursamaz halleriyle dikkat çeken Arıcı, ondan sonrasında olay yerinden ayrılmıştı. ondan sonrasında olayla ilgili açıklama yapan Irmak Arıcı, “Gerçeği bilmeden beni yargıladılar” diye konuşmuştu.

“PSİKOLOJİM BOZULDU”

Arıcı, “Gerçekten çok üzücü bir olay yaşadım. O olay görüldüğü üzere değildi. Bana yapılan ağır hakaret ve taciz daha sonrasında karşıya verdiğim reaksiyondu. hadiseden daha sonra psikolojim bozuldu, daha sonrasında da kendimi tabir edemedim. Beşerler da beni hayli yanlış anladı bu yüzden. Çok üzüldüm ve fazlaca yıprandım” tabirlerini kullanmıştı.

HAREKETSİZCE BEKLEDİ

Tüm bu yaşananların akabinde Karasu’da sahne alan Irmak Arıcı, hareketsiz bir biçimde sahnede kaldı. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına adeta şok yaratan Irmak Arıcı’nın sahnede niye kendisini kaybettiği anlaşılmadı.

SAHniçin İNDİRİLDİ SAVI

Konser yerinde bulunan hayranlarının tezlerine nazaran; genç müzikçi, kısa mühlet daha sonra sahniçin indirildi. Müzik hayatında amatör Youtube görüntüleriyle başlayan Irmak Arıcı ve yer idaresi husus ile ilgili çabucak hemen bir açıklama yapmadı.