İnternetten tanıştığı doktor eşini öldürdü ifadesi kan dondurdu!

celikci

New member
İnternetten tanıştığı doktor eşini öldürdü ifadesi kan dondurdu!
Ankara’nın Çankaya ilçesi Mutlukent Mahallesi'nde yaşanan olay önceki gün meydana geldi. 8 ay önce evlenen Zeynep Erdoğan ve Mehmet Erdoğan çifti gece geç saatlerde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet Erdoğan, aldığı bıçakla eşi Zeynep Erdoğan'ı, ilk evliliğinden olan oğlu A.A. evde bulunduğu sırada 5 yerinden bıçakladı. Zeynep Erdoğan kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet Erdoğan panikle evden kaçtı. A.A., dışarıya çıkarak komşularından yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. ZEYNEP ERDOĞAN 5 BIÇAK DARBESİYLE HAYATINI KAYBETTİYapılan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Doktor Zeynep Erdoğan’ın 5 bıçak yarası aldığını ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Zeynep Erdoğan'ın cesedi, evde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mehmet Erdoğan'ın olay sırasında Zeynep Erdoğan’ın önceki eşinden olan oğlu A.A.’yı da darp ettiği belirtildi. A.A. da tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Mehmet Erdoğan, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Ümitköy'de kendisine ait aracın içinde yakalanarak gözaltına alındı. “EŞİM BANA SÜREKLİ SEN YAKIŞIKLI DEĞİLSİN DİYORDU”Yaklaşık 9 ay önce internetten tanıştıkları belirtilen Mehmet Erdoğan ve Zeynep Erdoğan çiftinin 8 ay önce de evlendikleri ortaya çıktı. Kendini mühendis olarak tanıtan Mehmet Erdoğan'ın işsiz olduğu ve meslek sahibi olmadığı belirtildi. İkisi de ikinci evliliklerini yapan çiftten Zeynep Erdoğan'ın 1, Mehmet Erdoğan'ın 2 çocuğu olduğu belirtildi. Şüpheli Mehmet Erdoğan'ın polise verdiği ilk ifade de ortaya çıktı. Mehmet Erdoğan'ın, "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dediği öğrenildi.

ALINTIDIR