İlkokul mezunu yaşam koçu büyü bozma bahanesiyle 625 bin TL dolandırdı iddiası!

celikci

New member
İlkokul mezunu yaşam koçu büyü bozma bahanesiyle 625 bin TL dolandırdı iddiası!
İstanbul Beykoz’da yaşana olayda Işıl Avşar dolandırıldığı iddiasıyla Sevgin Mükerrem Ergüneş hakkında dava açtı. Avşar, 625 bin 650 lira dolandırıldığını belirtti. Bunun üzerine yaşam koçu Sevgin Mükerrem Ergüneş, gayrimenkul danışmanı Hatice Defne Balcı ve sosyal medya fenomeni Irmak Avşar’a ‘dini duyguları suistimal yoluyla dolandırıcılık’ suçundan 15’er yıl hapis istemiyle dava açıldı. “İLKOKUL MEZUNUYUM, YAŞAM KOÇUYUM”İstanbul Anadolu 14.’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ilk duruşması görüldü. Sanıklardan Sevgin Mükerrem Ergüneş, duruşmada savunmasını yaptı. Ergüneş, şu ifadeleri kullandı, "İlkokul mezunuyum, yaşam koçuyum. Aylık gelirim 40 bin lira. Işıl fal baktırmak istedi. Ben de fal bakarak küçük ücretler almaktayım. Erkek arkadaşıyla ilgili sıkıntıdaydı, terapi uyguladım. Bana teşekkür için çiçek bile gönderdi. Işıl’dan da peyderpey 625 bin TL aldığım doğrudur. Hatice’nin hesabına 625 bin 650 lira gönderdi. Kendisini dolandırmadım." “SEVGİN HANIM BENDEN BİR BANKA KARTI ÇIKARTMAMI İSTEDİ”Duruşmada konuşan Hatice Defne Balcı ise dava ile ilgisini olmadığını belirtti. Balcı, "Sevgin Hanım benden bir banka kartı çıkartmamı istedi. Eski eşiyle sıkıntıları varmış. Bu nedenle kartı çıkartıp şifresiyle birlikte kendisine verdim. Hiçbir menfaat elde etmedim" ifadelerini kullandı. “BENDE BÜYÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BÜYÜYÜ BOZDURMAK İÇİN HOCAYA PARA VERİYORMUŞ”Işıl Avşar ise, Sevgin Mükerrem Ergüneş’i sosyal medya fenomeni Irmak Avşar’ın hesabında gördüğünü belirtip "Bana yıldızname baktığını söyledi, 250 TL istedi. Falda erkek arkadaşımın beni arayacağını gördü. Gerçekten de aradı, ben de ona inandım. Bu olaydan sonra Ergüneş beni aramaya başladı. Adıyaman’da bir hoca olduğunu, falıma baktıracağını söyledi. Bende büyü olduğunu söyledi. Büyüyü bozdurmak için hocaya para veriyormuş. Şikayetçiyim" diye konuştu.

ALINTIDIR