İlker Ayrık Seksenler'e geri mi dönüyor? Seksenler Çağatay ne zaman geri dönecek?

celikci

New member
İlker Ayrık Seksenler'e geri mi dönüyor? Seksenler Çağatay ne zaman geri dönecek?
Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Seksenler'de uzun bir süredir merak edilen soru yanıt buldu. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Çağatay'a hayat veren oyuncu İlker Ayrık'ın diziye geri döneceği öğrenildi. Dizide Fehmi ve Rukiye'nin en küçük oğlu Çağatay'a hayat veren İlker Ayrık, bir süredir senaryo gereği dizi kadrosunda yer almıyordu. Dizide bir süredir yurt dışında olan evin küçük oğlu Çağatay, yeni sezonda diziye sürpriz bir şekilde geri dönecek. Çağatay Ne Zaman Dönecek?Seksenler'in sevilen karakterlerinden biri olan Çağatay, senaryo gereği Belçika'ya gitmişti. Yeni sezonda dizi kadrosuna tekrar dahil olacağı öğrenilen ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın bu geri dönüşü dizi izleyicisini bir hayli sevindirdi. Çağatay'ın eve geri dönmesiyle birlikte büyük sürprizler de yaşanacak. Çağatay'ın eri dönmesiyle dizide yepyeni bir hikaye başlayacak. Belçika'da herkesten gizli bir şekilde evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile birlikte annesi Rukiye'nin karşısına çıkacak. Rukiye'nin ve diğer aile fertlerinin yabancı geline karşı vereceği tepki ve bundan sonra dizide neler yaşanacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Seksenler dizisinin kadrosuna tekrar dahil olmasıyla ilgili açıklama yapan İlker Ayrık, 'Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum' ifadelerini kullandı. Zeynep Demirel SürpriziBelçika'dan dnene ve beraberinde pek çok sürprizle ailesinin karşısına çıkan Çağatay'ın eşini ise 2019 Miss Belçika güzeli ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel canlandıracak. Seksenler dizisinin kadrosuna katılmasıyla ilgili açıklama yapan Demirel, 'Seksenler dizisinin usta oyuncularıyla kamera karşısına geçtiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi çok şanslı hissediyorum' dedi.

ALINTIDIR