İhanet argümanı Kibariye ve Ali Küçükbalçık’ı ayırmadı

Tuncay

New member
Kibariye’nin 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir bayanla el ele yürürken imajları ortaya çıktı.

Manzaraların akabinde Kibariye’den aldatma açıklaması geldi. Ünlü müzikçi, UçanKuş TV’de yayınlanan imajların akabinde programa telefonla bağlanarak şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Kibariye; “Ben gözümle görmedim, tahminen iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, o denli inanırım. İmgelerdeki o mu, bilmiyorum. Manzaralar fazlaca net değil, bilemiyorum.”

“GÖZÜMLE GÖRÜRSEM İŞLER DEĞİŞİR”

“Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın… Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Doğal ki bu manzaraları Ali’ye soracağım. Ali, meskenine epeyce bağlıdır. Fakat bunu gözümle görürsem işler değişir.

“ORJİNAL KANIT LAZIM”

“Bana orjinal kanıt lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam.”

KİBARİYE İLE POZ

İhanet savları evliliği sarsıntıya uğratmadı. Geçtiğimiz günlerde bir bayanla el ele görüntülenen Ali Küçükbalçık, Kibariye ile çekilmiş pozunu toplumsal medya hesabından yayınladı.

Müzikçi Kibariye ile kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın evliliğinin birkaç yıldır çatırdadığı konuşuluyordu.

Küçükbalçık’ın, daha evvel de Kibariye’yi Lübnanlı bir spor hocası ile aldattığı ileri sürülmüştü. Her seferinde eşinin gerisinde duran Kibariye’nin, son olarak Küçükbalçık’ın borçları yüzünden kriz yaşadığı argüman edilmişti.

Kibariye’nin, Bodrum Gündoğan’daki havuzlu villasını pandemi ve biriken borçları yüzünden satışa çıkarmak zorunda kaldığı öğrenildi.

5 MİLYON TL

3.8 milyon TL borcu olduğu öne sürülen ünlü müzikçinin, villaya 5 milyon TL fiyat biçtiği konuşuluyor.

Hatta Kibariye’nin alacaklılarının konuta gayriresmi bir biçimde el koyup, yerleştikleri ve şikayet üzerine polislerin konutu boşalttığı söyleniyor.

“İLK ÇIKTIĞIMDA ÇOK YADIRGANDIM”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk olan Kibariye, 45 yıl evvel müzik mesleğine başladığı periyot yaşadığı zorlukları anlatmıştı.

Müzikçi, “İlk çıktığım vakit epeyce yadırgandım. ‘Çingene’ de dahil biroldukca şey dediler. bu biçimde çocuktum ve biri bir şey söylerse ne yanıt verebilirim, neyle karşılaşabilirim diye ürküyordum. 30 yaşında kendime geldim. Hakaretleri ve hor görmeleri geç anladım lakin hepsinin de hakkından terbiyemle, onlara yeterli davranarak, mikrofonlara ‘İnsan insandır, ayrım yapmayın. Hepimiz kardeşiz, küçülen büyür’ diyerek geldim” sözlerini kullandı.