İbo Show'da büyük sürpriz! İbo Show 10. bölüm konukları kimler?

celikci

New member
İbo Show'da büyük sürpriz! İbo Show 10. bölüm konukları kimler?
Star TV ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamlarına renk katan İbo Show'da bu hafta yine ünlüler geçidi yaşanacak. Bol muhabbetin ve müzik şöleninin eksik olmadığı sevilen programın bu haftaki konukları merakla araştırılıyor. Peki, İbo Show 10. bölüm konukları kimler? Bu haftanın büyük sürprizi ne? İşte tüm merak edilenler... İbo Show'da Ebru Yaşar SürpriziEkranların efsane programı İbo Show, 9 yıllık aranın ardından yeniden bomba gibi bölümlerle ekrana gelmeye başladı. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen sevilen programa her hafta birbirinden ünlü isimler konuk oluyor ve izleyiciye seyir zevki yüksek bir program sunuluyor. Bu hafta İbo Show'un konukları arasında sürpriz bir isim de yer alıyor. 15 yılın ardından İbrahim Tatlıses ile küslüklerini sonlandıran ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, programın bu haftaki konukları arasında yer alıyor. Programa konuk olmasıyla ilgili duygularını dile getiren Yaşar, 'Hayatımın en heyecanlı gecesini yaşıyorum. Belki seni 15 yıldan sonra ilk kez göreceğim ondan oldu' ifadelerini kullandı. İbo Show 10. Bölüm Konukları Kimler?İbo Show'da bu hafta Ebru Yaşar'ın yanı sıra Selçuk Balcı, Çetin Altay ve Resul Dindar gibi sevilen ünlü isimler de yer alacak. Müziğin ve kahkahanın bol olacağı sevilen programda neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. Ebru Yaşar'dan Paylaşım GeldiBundan yıllar önce yaptığı bir açıklamada, 'İbrahim Tatlıses ile neden küstüğümüzü ben de bilmiyorum' ifadelerini kullanan Ebru Yaşar, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı ve Tatlıses ile bir videosunu yayınlayarak 'Patron. Yıllar sonra seni görmek İbo Show'da buluşmak... Sevgim, saygım, heyecanım ilk günkü gibi. Program montajımızı yaparken bir kare daha ekledik hatıralarımıza iyi ki varsın' notunu düştü.

ALINTIDIR