Olay, evvelki pazar günü gece saatlerinde Tozkoparan Mahallesi’nde meydana geldi. Argümana bakılırsa, hırsızlık için girdiği konutun sahibi tarafınca yakalanan kuşkulu dışarı çıkartıldı. Durumdan haberdar olan mahallenin gençleri, sopalarla şüpheliyi öldüresiye dövdü. Yediği feci dayağın akabinde gençlerin elinden kurtulan kuşkulu, kaçarak izini kaybettirdi. Bildirilmesiyle gelen polis takımları çalışma yaparken, olayla ilgili kimsenin şikayetçi olmadığı öğrenildi. Hırsızlık şüphelisine feci dayak cep telefonu kamerasına yansıdı. İmajlarda, hayli sayıda kişinin yerdeki şüpheliyi sopa, tekme ve yumruklarla dövdüğü görülüyor.
“KAVGAYI DUYDUK LAKİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ”
Mahalle sakini Hüseyin Çiten, “Burada bir arbede oldu. Hırsızı yakalayıp dövdüler diye bir şeyler duyduk. Çok kötü dövdüler” derken, mahalle sakini bayan ise, “Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Arbedeyi duydum fakat ne olduğunu bilmiyorum” diye konuştu.
“KAVGAYI DUYDUK LAKİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ”
Mahalle sakini Hüseyin Çiten, “Burada bir arbede oldu. Hırsızı yakalayıp dövdüler diye bir şeyler duyduk. Çok kötü dövdüler” derken, mahalle sakini bayan ise, “Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Arbedeyi duydum fakat ne olduğunu bilmiyorum” diye konuştu.