Hayrettin Karaoğuz: Acun Ilıcalı’nın favorisi Berkay’dı

Tuncay

New member
Yeni klibin ‘bazı bazı’ çıktı. Hayrettin imajı önemli manada değişti. Daha evvel nitekim bir komedyen şekli vardı. Hayrettin bir diğer tarafa mi gidiyor?

Aslında öteki bir istikamete gitmiyor da, arasındakileri çıkarmaya başladı yavaş yavaş. Yelpazendeki tüm renkleri göstermen lazım. Televole vakit içinderında ‘mankenden oyuncu mu olur, modelden müzikçi mı olur?’ deniyordu lakin artık tam zıddı. Youtuberların hepsi müzikler söylüyor. Oyuncular müzik söylüyor. Gökçe Bahadır örneğin, sesini de beğenirim. Keza Defne Samyeli. İnsanın sesi hoşsa niye müzik söylemesin? Artık yalnızca ses de kâfi değil, klip de kıymetli.

Klibine uygun bir bütçe ayırmışsın sanırım.

Olağan ki manalı bir bütçe ayırdık lakin insanların dudağını uçuklatacak bütçelerle çekmedik. Aklını âlâ kullanırsan, bütçeye gerek kalmıyor. Ben Amerika’ya görüntüler çekmeye gittim. Görüntüleri çekme planına klibi de ekledik. Tolga Doğruer, 12 yıllık ortağım. Birbirimizi âlâ tanıyoruz, gözüne güveniyorum. Aklınızı da kullanırsanız boşa para saçmıyorsunuz.

Survivor fikri nereden çıktı?

Acun Ilıcalı’nın dijital projesi Exatlon müsabakasında, Acun Medya ile epeyce hoş bir bağlantı kurduk. daha sonra bana ‘Survivor’a ne dersin?’ diye sordular. ‘Kim geri çevirebilir ki?’ diye düşündüm. Ben o denli atlet bir kişiliğe sahip değilim. 37 yaşında bir adamım. Toplasanız 1-1,5 ay spor yapmışımdır fakat savaşçı ruhumu seviyorum, motivasyon ruhumu seviyorum. Beşerlerle olan iletişimime güveniyorum. ‘Ben orada bir renk olurum’ dedim. Yalnızca renk oldum, hatta mor oldum.

Survivor adasında umduğunu buldun mu?

Buldum. Çok hoş bir deneyim oldu benim için. Ben esasen bir gün kesinlikle Survivor’a katılacağımı biliyordum. O günün bu sene olması epey hoşuma gitti. Çok hoş beşerler tanıdım. Acun Medya grubuna buradan teşekkür ederim. Çok hoş bir kamera ardı takım vardı. Yarışmacı olarak da fazlaca tatlı insanlara denk geldim.

Müsabakada İsmail Balaban birinci oldu. Poyraz neyi yanlış yaptı, İsmail neyi hakikat yaptı?

İsmail daha Türkiye. Daha halk mı? Halk sözünü kullanmayı sevmiyorum. Bence daha Türkiye. Poyraz orada biraz daha Avrupai kalmış olabilir. Poyraz’ın sevinç hareketleri halk tarafınca son kısımlarda hayli sevilmemiş olabilir. Lakin orada da benim gözüme batan bir şey yoktu. Tahminen de Poyraz’ı sevdiğim için.

“ACUN ILICALI’NIN FAVORİSİ BERKAY’DI”

Melis Baştuğ’un “Poyraz’ın, Berkay’ı da harcadığını düşünüyorum, yoksa Berkay final koltuğuna kadar giderdi” kelamlarına Hayrettin’in şu yorumu şu biçimde oldu:Berkay orada kendi bacağına sıktı. Hatta Acun Ağabey’in favorisi de Berkay’dı. Ofisine gittiğimizde bize sormuştu. ‘Benim favorim Berkay’ demişti. Berkay’ın gitmesinden 4-5 hafta evvel bize söylemişti.

Survivor’da en epey özlediğin şey ne oldu? Survivor’da günlerinin nasıl geçti?

Özgürlüğüm. Ne açlık, ne telefonsuzluk. Beni asıl vuran istediğimi yapabilme özgürlüğümün olmamasıydı. Uyanana kadar susmayan, uyandığını anladığın an susan bir kuş vardı. Sabah 06:00’da kalkıyorduk. Çabucak kamerayla karşılaşıyorsun, hem de bir sürü robot kamera var. Günde 2-3 oyun oynuyorsun. Daima Hinditan cevizi yiyorsun. Haftada bir gün yarışmıyorsun. O gün hiç olmasın istiyorsun zira vakit geçmiyor. Sabah kaltığımda daima tıpkı günü yaşamak yorucuydu.

Hayrettin’e geçtiğimiz günlerdeki “Can Yaman’ın Esenyurt şubesiyim” açıklaması hatırlatıldı

Makara olsun diye söylemiş olduğimiz şeyleri manşet yapıyorlar. Bizim kategorilerimiz farklı. Can Yaman ultra güzel bir adam. İtalya’nın en seksi spor spikeri ile birlikte oluyor. 2009’dan bu yana bölümdeyim, ben de yavaş yavaş şeklimi bulan bir beşerim. Bilhassa Amerika’daki görüntüler ile birlikte kıyafet seçimi olsun, biçim olsun, oturmaya başladı. Fizik olarak benzetilmek hoş, Allah karakter olarak benzetmesin diyelim.

“AKARKEN DOLDURDUM”

Uzun vakittir piyasada olan Hayrettin, şimdiye kadar kazandığı paraları şuurlu ve maneviyatı yüksek biçimde akarken doldurduğunu ve garantici bir insan olduğunu deklare etti. Orta halli bir ailenin tek çocuğu olan Hayrettin, program sırasında beraberinde ailesinden, onlarla olan alakasından ve gelecek planlarından da bahsetti.

Cadde Sohbetleri programına Hayrettin Karaoğuz’un konuk olduğu kısmın tamamı Milliyet Dijital’in Youtube kanalında yayında.