Hayat Boyu Öğrenme kurumlarının yüz yüze eğitim tarihi açıklandı! MEB son dakika açıklaması

celikci

New member
Hayat Boyu Öğrenme kurumlarının yüz yüze eğitim tarihi açıklandı! MEB son dakika açıklaması
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Hayat Boyu Öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerinin başlayacağı tarih duyuruldu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Savran imzası ile bütün illere gönderilen yazılı açıklamada 11 Ocak'tan itibaren kurumların faaliyetlerine başlayacağı ifade edildi. Hayat Boyu Öğrenme kurumları açılıyorMilli Eğitim Bakanı yardımcısı Mustafa Savran imzası ile 81 ile gönderilen bilgilendirme yazısında bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi mevsim şartlarının da etkisiyle artan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 20 Kasım 2020-4 Ocak 2021 tarihleri arasında yüz yüze eğitime ara verildiği ve uzaktan eğitimin başladığı ifade edildi. Milli Eğitim Bakanlığı yazısında yapılan değerlendirmeler sonucunda Hayat Boyu Öğrenme kurumlarındaki eğitim faaliyetlerinin yüz yüze olarak 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren başlamasına karar verildiği bildirildi. Sokağa çıkma kısıtlaması saatlerine dikkat edilecekHayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı kurslarda hafta içi ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlere dikkat edilerek yüz yüze eğitim verilmeye başlanacak. Mesleki açık öğretim lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi'nin yüz yüze alan derslerine ise uzaktan eğitim yöntemi ile devam edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada örgü ve Açık Öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili yeni bir açıklama yapılıncaya kadar eğitime ara verildiği ifade edildi.

ALINTIDIR