Hangi sınıflar hangi tarihte açılacak? Yüz yüze eğitim hakkında güncel bilgiler

celikci

New member
Hangi sınıflar hangi tarihte açılacak? Yüz yüze eğitim hakkında güncel bilgiler
Öğrenci ve velilerin uzun zamandan beri okullar ne zaman açılacak, yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor gibi sorularının yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada köy okullarının 15 Şubat tarihinden itibaren eğitim ve öğretime başlamasına karar verdiklerini belirtirken 1 Mart tarihinden itibaren ise 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel okulların açılması durumunun söz konusu olduğunu söyledi. Peki hangi sınıflar hangi tarihte açılacak? Yüz yüze eğitim hakkında güncel bilgiler ve detaylar haberimizde... 15 Şubat'ta hangi okullar açılıyor?15 Şubat'ta köy okulları yüz yüze eğitim vermeye başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında 15 Şubat tarihinden itibaren köy okullarının eğitime başlayacağını belirtirken okulların açıldığı köylerde vaka sayısında artış olması durumunda yeniden eğitime ara verilebileceğini ifade etti. 1 Mart'ta hangi okullar açılacak?1 Mart tarihinden itibaren ise 8 ve 12. sınıflar eğitim ve öğretime başlarken özel eğitim okulları, İlkokullarda ders başı yapacak. İlk etapta eğitim ve kan sayılarına göre Haftada iki gün olarak planlanıyor ancak İlerleyen dönemlerde vaka sayılarında artış olması durumunda yeniden eğitime ara verilebilir ya da vaka sayılarındaki düşüş eğiliminin devam etmesi durumunda okullarda ders günü sayısı arttırılabilir.

ALINTIDIR