Hangi parti Hülya Avşar’a belediye başkanlığı teklif etti

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Milliyet muharriri Ali Eyüboğlu, ünlü oyuncu ve müzikçi Hülya Avşar’a AKP’den belediye başkanlığı teklifi yapıldığını öne sürdü.

Eyüboğlu, “AK Parti, Ayvalık Belediye Başkanlığı’nı kazanmak için Hülya Avşar’ı aday gösterme niyetinde. O hedefle Balıkesir’de bir görüşme bile yaptılar” dedi.

Eyüboğlu şunları yazdı:

Otellerde Kurban Bayramı tarifesi başlamadan daha ucuz bir tatil için Güre’ye giderken uğradığım Balıkesir’de aldığım bu bilginin kaynağı sağlamdı. Üstelik lokal seçimlere daha epey vardı. Lakin kelam konusu Hülya Avşar olunca bu bilgiye kayıtsız kalmam

imkansızdı.

Haber kaynağımdan hususa dair biraz daha bilgi istedim.

Taraflar içindeki görüşmenin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştiğini öğrendim.

Avşar’la görüşenler kimlerdi?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Lideri Yücel Yılmaz, Lider Danışmanı Cengiz Zeybek, Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin ve Belediye Lider Vekili Yasin Sagay.

Bu bilgiler ışığında her sene olduğu üzere bu yıl da Ayvalık’taki yazlığında tatil yapan Avşar’ı

arayıp, aldığım bilgiyi paylaştım. Balıkesir Büyükşehir Belediye Lideri Yücel Yılmaz’a Ayvalık’ta gördüğü kimi sıkıntıları iletmek için gittiğini söylemiş oldu.

Avşar, AK Parti’den birinci lokal seçimlerde Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığı için teklif alıp almadığını ve ne yanıt verdiğini sordum.

Avşar Kızı’nın şu karşılığı, şimdiden siyasete hazırlık yaptığının ispatı üzereydi:

“hemen çabucak yazacak haberlik bir durum yok!”

Mahallî seçimlere daha hayli var, bekleyip bakılırsaceğiz.

Bakalım daha şimdiden Balıkesir’de AK Partililerin konuştuğu üzere Hülya Avşar, belediye başkanlığına aday gösterilecek mi?

Ayvalık seçmeni, Avşar’ı belediye lideri seçecek mi?

Odatv.com