Hande Yener: Taş gibiyim!

Tuncay

New member
Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener, “Ssosyal medyada son fotoğrafınızın altına gelen ‘taş gibisiniz’ yorumlarına ne diyorsunuz?” sorusunu yanıtladı.

Formda manzarası ile senelera meydan okuyan 48 yaşındaki müzikçi, “Valla taş üzereyim. O yorumu çabucak bulun bana. Like edeceğim” sözlerini kullandı.

‘POPUN KRALİÇESİ’ TARTIŞMASI

Toplumsal medyada tartışma konusu olan ‘Popun kraliçesi Gülşen mi, Hadise mi’ yorumlarını hatırlatan muhabirlere Yener, “Verin gazı verin, arkadaşlarımız da umarım hoş işler yaparlar da dinleriz. Eğlenelim, kıskanalım daima birbirimizi. Buyurun herkesi bekliyoruz meydandayız. Ben seviyorum heyecanlı arkadaşlarımız” dedi.

“EDİS, TARKAN’IN YERİNİ ALDI”

Ünlü müzikçi, geçtiğimiz günlerde ‘teve2 Magazin Masası’ programına telefonla bağlanarak, “Pop müziğin birinci 3’ünde Edis ve ben varım. Üçüncü Hadise mi, yoksa Gülşen mi? Ona siz karar verin” demişti.

Gündem olan kelamları hatırlatılan Gülşen, “Ben aslına bakarsanız birinci ikiyi saydım, başkalarını de ‘Gülşen mi Hadise mi?’ diye size bırakmıştım. Bence Edis, Tarkan’ın yerini aldı. Son periyotta hayli üretti, konser verdi. Tamam Tarkan’ın yeri başka lakin son periyotta üretme olarak yerini aldı bence” tabirlerini kullandı.

Röportajın akabinde sahneye çıkan Yener, Reaksiyon ile birlikte ‘eğer olmazsan Olmaz’ı seslendirdi, daha sonrasında ‘Bela ve Sahte’ müziklerini okudu. Ağır istek üzerine tekrar sahneye çıkan ikili, ‘eğer olmazsan Olmaz’ modülünü bir sefer daha hayranları için okudu.

“ARKADAŞLARIM ‘KALÇA ESTETİĞİ Mİ YAPTIRDIN?’ DEDİLER”

2020 yılında geçirdiği rahatsızlıktan daha sonra “bir daha doğdum” açıklamasını yapan 48 yaşındaki popçu, fit haliyle ilgili olarak, nizamlı spor yaptığını söylemişti.

Yeni müziği için çekilen tezli fotoğrafları hakkında ise Hande Yaner, “Arkadaşlarım kalça estetiği mi yaptırdın? diye sordu” kelamlarıyla tezini ortaya koymuştu.

Yaklaşık üç yıldır İranlı Misha Michael Mehdikhan ile keyifli bir birlikteliği olan Hande Yener, “Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?” sorusuna, şu cevabı vermişti:

“ÖYLE ERKENDEN YAŞLANMAK YOK”

“Yaşlanmak değil, yaşlılık gücüne geçerseniz ruhumuz yaşlanıyor. Ben daima genç bir güce sahibim. Fizikî olarak da, ruhsal olarak da bunu yakalamaya çalışıyorum. Ne kadar evvelde el koyarsanız olaya yaşlanmanız o kadar gecikir. Bunu ertelemek mümkün. Hekimlerime ‘Beş yıl daha kazanayım’ diyorum, bir süreç daha yapıyoruz. ’10 yıl kazanayım’ diyorum, bir süreç daha yapıyoruz. Erkenden yaşlanmak, çökmek yok.”