Hande Yener: Herkes özgürlüğünü yaşasın

Tuncay

New member
Hande Yener ile Berksan, gece kulübü Sortie’de sahne aldı. Yener, birkaç gün evvel Çeşme’de transparan pantolonuyla olay olan Gülşen’e adeta nazire yaparcasına giydiği mayoyu andıran argümanlı sahne kıyafetiyle dikkat çekti.

“BİR POLEMİK PATLATAYIM”

Muhabirlerle konuşan Hande Yener, pandemi devrinden daha sonra müzikçilerin içindeki polemik ve atışmaların bitmiş olduğinin hatırlatılmasıyla, evvel espri yaparak “İsterseniz bir polemik patlatayım” dedi.

Yener, akabinde şöyleki devam etti: “Şu an herkes birbirinin afişini paylaşıyor o durumdayız. Artık daha fazlaca birlik birliktelik halinde olmalı ve birbirimizi desteklemeliyiz. Bence artık biçim bu tarafa döndük. Yarış bitti, herkes kendi yoluna bakıyor, hepimiz işimizi özledik…”

“NAZAR DEĞMESİN”

“Birisi sahneye çıkınca hepimiz keyifli oluyoruz, bir buçuk sene kimliksiz kaldık. Hepimizi için ruhsal olarak da güç bir periyottu. Nazar değmesin inşallah.”

Berksan ise yıllar evvel müzikçiler içinde birinci beach clup işletmeciliğini kendilerinin başlatmış olduğunı belirtip, “Starlar tıpkı anda sahnede olamıyor, artık buna da taraf vereceğiz. Burada da kapıyı açıyoruz, umarım ardımızdan gelenler de olur” dedi.

Hande Yener, kendisinin de savlı bir kostüm seçtiğinin ve Gülşen’in de sahnede transparan bir pantolon giydiğinin hatırlatılmasıyla, meslektaşına övgü dolu sözlerle dayanak çıktı.

“DÜNYA STARLARI BUNU YAPIYOR”

Yener, “Ben Gülşen’in fiziğini beğeniyorum. aslına bakarsanız ‘Sarradyasyon’ klibinde de o denli giyinmişti. Unutuldu galiba, hatırlattı o da. Natürel dünya starları bunu daima yapıyor ancak Türkiye’de pek alışıldık bir durum değil…”

“Ben de kimi konserlerimde bu biçimde şeyler yapmıştım. Kendini nasıl rahat hissediyorsa artık. Biz aileyiz, olaya hayli yabancı üzere bakmamak lazım. Ortada başına eser, acayip davranır. Bunlar olabilir…”

“Michael Jackson hızını bembeyaz yapıp fotolarını basına yolluyordu, bu işler stratejik işler. Çok beğenilen, bakımlı bir bayan Gülşen. Poposu hoş giyiyor, ne yapsın. Toplumsal medyanın gazına gelmeyelim, herkes özgürlüğünü yaşasın.” tabirlerini kullandı.

“O YANILGIYI BİR DEFA YAPTIM”

Hande Yener, evlilikle ilgili sorulan soruyu “Bunlar banel şeyler” diyerek geçiştirirken, “Evlenmeden çocuk sahibi olur musunuz?” sorusuna ise “Ben o yanılgıyı bir defa yaptım, genelde yanılgılarımı bir kez yaparım” karşılığını verdi.