Halk TV CHP'deki taciz ve tecavüz olaylarını ortaya çıkaran programı yayından kaldırdı

celikci

New member
Halk TV CHP'deki taciz ve tecavüz olaylarını ortaya çıkaran programı yayından kaldırdı
Halk TV'de yayınlanan şimdiki zaman siyaset programının yayından kaldırıldığı öğrenildi. Gazeteci Gürkan Hacır Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Toktaş gerekçe olarak da ben, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş ve Erol Mütercimlerin'in başka TV kanallarındaki tartışma programlarına çıkmamızı gösterdi" dedi. CHP'nin kanalı olarak bilinen Halk TV'de şimdiki zaman siyaset programının Daimî yorumcularından eski CHP'li milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul teşkilatındaki tecavüz ve taciz olaylarını eleştirmişti. Programın bu nedenle yayından kaldırıldığı düşünülüyor. Gerçek sebep CHP ifşaları mı?CHP'nin yayın organı olarak bilinen Halk TV'de yayınlanan programın yayından kaldırılmasının gerçek nedeni olarak CHP İstanbul il teşkilatında taciz ve tecavüzlere karşı en hızlı ses yükselten ve olayların perde arkasını ifşa eden Barış Yarkadaş'ı cezalandırmak olduğu iddia edildi. CHP’deki taciz ve tecavüzlere tepki gösteren Barış Yarkadaş daha önce CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından şov yapmakla suçlanmıştı. Bunun üzerine de Barış Yarkadaş canlı yayında CHP İstanbul il teşkilatında yaşanan olayları ve Canan Kaftancıoğlu'nun yaptıklarını tek tek canlı yayında ifşa etmişti. Halk TV'nin programı kaldırdığı ve dolayısıyla da Barış Yarkadaş'ı cezalandırdığı düşünülüyor. Twitter'dan tepki gösterdiGazeteci Gürkan Hacır Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş beni arayarak Şimdiki Zaman Siyaset programımızın yayından kaldırıldığını iletti. Toktaş gerekçe olarak da ben, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş ve Erol Mütercimlerin'in başka TV kanallarındaki tartışma programlarına çıkmamızı gösterdi. Bu durum Halk TV'nin diğer günlerdeki raitinglerini etkiliyormuş. Son 2 sezonda tam 28 hafta tüm haber kanalları içerisinde gün birinciliğini bize veren izleyicilerimize ve onlarla buluşmamızı sağlayan Halk TV'ye teşekkür ederiz. Başka mecralarda görüşmek üzere..."

ALINTIDIR