Hakkında taciz iddiaları olan yazar intihar etti

celikci

New member
Hakkında taciz iddiaları olan yazar intihar etti
Bir süre önce taciz iddialarıyla gündeme gelen bir yayınevi sahibi yazar İbrahim Çolak, Ankara'daki evinde kendisini doğal gaz borusuna asarak intihar etti. İyi bir insan olmayı başaramadımİbrahim Çolak'ın (51) Pursaklar'daki evinde kendini doğal gaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi. Çolak, dün akşam saat 21.00 sularında, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda 'kendini sona hazırladığını' anlatan ifadeler kullanmıştı. Çolak paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: “Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum". Twitter'da 'Leylasalinger' kullanıcı adlı kadın, yazar İbrahim Çolak'a taciz suçlamasında bulunmuştu.

ALINTIDIR