Hadise ile Mehmet Dinçerler aşk mı yaşıyor?

Tuncay

New member
Magazin gündemi bir günde ortaya atılan iki aşk savını konuşuyor. Öncelikle, geçtiğimiz ay Hadise ile bağlantısını noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım’ın, model ve sunucu Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı tez edildi.

ALAÇATI’DA EĞLENDİLER

İkili, Alaçatı’daki bir yerde samimi bir biçimde eğlenirken görüldü. Yıldırım ile Şıkel’in ondan sonrasında bir daha Alaçatı’daki öteki bir yerde buluşması ‘aşk’ dedikodularını iyicene alevlendirdi. Çiftin dün akşam da Urla’da baş başa yemek yediği konuşuluyor.

Yıldırım ve Şıkel, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliklerini korurken, saatler daha sonra sürpriz bir gelişme de Hadise cephesinden geldi.

BODRUM’DA GÖRÜLDÜLER

Teze nazaran; Ünlü müzikçi, iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum’daki bir yerde Dinçerler ile samimi bir biçimde eğlenen Hadise’nin fotoğrafları toplumsal medyada süratle yayıldı.

Kaan Yıldırım ve iki çocuk annesi Çağla Şıkel çiftinde olduğu üzere Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler’den de aşk argümanlarına cevap gelmedi.

TATİL POZLARI ÇOK KONUŞULDU

Öte yandan birkaç gün evvel tatil dönemini açan Hadise, argümanlı pozlarını toplumsal medya hesabında takipçileri ile paylaşmıştı. Ünlü müzikçinin mavi bikinili karelerine binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

İKİNCİ TALİH MEMNUNLUK GETİRMEDİ

2020’nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021’e girmeden yollarını ayırmıştı. Instagramdan açıklama yapan müzikçi, “Aşk epey hoş, her şey aşkla hoş. her insanın yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek his… Lakin kimi vakit aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu sonucu almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilgiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine ömründe muvaffakiyet ve memnunluk dilerim. Daima söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk daima olsun. Kendinize güzel bakın.” tabirlerini kullanmıştı.

Fakat ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, ocak ayında reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını duyurmuştu.

“HANGİMİZİN PSİKOLOJİSİ YERİNDEYDİ?”

Hadise, “Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020’de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Bayanlar hislerini hayli ağır yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Artık epey mutluyuz” demişti. Bundan altı ay daha sonra ikili bir daha yollarını ayırdı.

“HADİSE İLE DOSTÇA AYRILDIK”

Ayrılıkla ilgili ihanet savları da gündeme geldi. Yıldırım, biten bağlantısının akabinde şu açıklamayı yaptı:

“Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim üçüncü bir şahısla alakam hakkında muhatap olmam kelam konusu olamaz. Bizim münasebetimizin diğerleriyle hiç bir vakit bir ilgisi olmadı. Bu bahsin buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile hoş bir bağ yaşadık. Fakat geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve hürmet çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler…”