Hadi Özışık ve Süleyman Özışık’a Soylu’dan suç duyurusu!

celikci

New member
Hadi Özışık ve Süleyman Özışık’a Soylu’dan suç duyurusu!
Hadi Özışık ile Sedat Peker’in yaptığı online görüşme dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Yapılan görüntülü konuşmada Sedat Peker ve Süleyman Soylu arasındaki görüşmelerde aracılık yaptığı iddia edilen Hadi Özışık ve Süleyman Özışık ile ilgili olarak Bakan Soylu’dan yeni bir adım geldi. SÜLEYMAN SOYLU, “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık'ı tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım" ifadelerini kullandı. SuperHaber’de yayımlanan habere göre Hadi Özışık ve Süleyman Özışık’ın arabuluculuk iddialarını yalanlayan Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini ifade etti. Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. SÜLEYMAN SOYLU, “SEDAT PEKER İLE HİÇ TANIŞMADIM”Haberde Süleyman Soylu, Sedat Peker’i tanımadığını ve hiç tanışmadığını belirtiyor. Soylu, telefon görüşmesinde de geçen arabuluculuk olayının hiç yaşanmadığını belirtiyor. Soylu, iddiaya ilişkin "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı" ifadelerini kullandı. SOYLU, “BİR MAFYA LİDERİ İLE BANA TUZAK VE TEZGAH KURDULAR”Kendisine bir kumpas kurulduğunu kaydeden Soylu, sözlerine şöyle devam etti, "Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim."

ALINTIDIR