Gonca Vuslateri: Artık kendimle barışma vakti

Tuncay

New member
Geçen aylarda koronavirüse yakalanıp konutunda tedavi goren Gonca Vuslateri, burnunu açması için ortasında kekik yağı olan kaynar suyu üzerine dökerek şanssız bir kaza hayatıştı. Belinden aşağısı önemli biçimde yanan Vuslateri çabucak hastaneye koşmuş, hem yanık tıpkı vakitte koronavirüs tedavisi görmüştü. Cihangir’de objektiflere takılan Vuslateri, yaşadıklarıyla ilgili konuştu.

Yanık izlerinin kırmızıdan mor yer renge dönüştüğü bacaklarında hasarın fazlaca yavaş ancak geçtiğini aktaran Vuslateri, “Şu an fazlaca uygunum. Hastaniçin çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir dijital platform için sinema çekiyoruz…”

“SADECE İŞİME DÖNMEYİ HAYAL ETTİM”

“Şu an için her şey yolunda gidiyor. Keyfim fazlaca yerinde, diyecek de bir şey bulamıyorum. Zira gerçekten 35 gün hastanede yatınca hasretle, ısrarla yalnızca işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım düzgünleşiyor…”

“Uzun vakte yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Lakin artık ruhsal olarak kendimle barışma, kabul etme ve bunun biraz vakit alacağını kabul etme zamanı” dedi.

kucak dolusu meditasyon ve nefes idmanları yaptığını söyleyen Vuslateri, “İşim de epeyce düzgün geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Hayat, bileğimde ufak bir zorlanma var. Fakat güzel gidiyor…”

“DUYGUSALLAŞMAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL”

“goren insanların bedenimizde değiştiremeyeceğimiz yaralara karşı haklı olarak toleransları fazlaca düşük, lakin onların verdiği o büyük reaksiyonlar karşısında sizin de duygusallaşmamanız mümkün değil. Allah bedeninde değiştiremeyeceği özellikleri olan herkese sabır ve kendiyle barışık bir irade versin” diye konuştu.

“BABAM HAYATIMIN AŞKI”

Öte yandan geçtiğimiz haftlarda babası Birol Vuslateri ile birlikte Nişantaşı City’s’de objektiflere takılan Gonca Vuslateri, babası “Bakın arkadaşlar size sevgilimi tanıtayım. ömrümün aşkı olur kendisi.” tabirlerini kullanmıştı.

“ESKİ BİLETE PİYANGO VURMAZ!”

Öte yandan Vuslateri’nin geçtiğimiz günlerde sıhhat problemleri yaşayan eski aşkı Hakan Altun’u arayarak, “Geçmiş olsun” dileklerini ilettiği öne sürülmüş; bu argüman hayranları tarafınca “barışma sinyali” olarak yorumlanırken, Vuslateri’den sürpriz bir paylaşım gelmişti.

Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Ben Affleck ile 17 yıl daha sonra bir daha bir ortaya gelen Jennifer Lopez’i eleştirmiş ve hususla ilgili, “Eski bilete piyango vurmaz. Gerine bakmayacaktın Jennifer Lopez ancak ne diyelim… Bir tıp daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın… Olan benim siyah atletime (Alex Rodriguez) oldu. Uygun geceler vuslat eri. Uygun uykular sana… Ne hoş ölüyormuş insan anılarda da…” tabirlerini kullanmıştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşım ile “barışma” tezlerine gönderme yaptığı öne sürülmüştü.