Genç oyuncunun Ayhan Akgün’ün rolü gerçek oldu

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 2 hafta evvel meydana gelen hadisede, Ayhan Akgün’den haber alamayan arkadaşları, gittikleri kapıcı dairesinde gencin cansız vücuduyla karşılaştı. Yapılan otopside Akgün’ün, yaklaşık 1 hafta evvel uyuşturucudan hayatını yitirdiği belirlendi.

Akgün’le ilgili acı gerçek ise geçen günlerde ortaya çıktı. ‘Koptum Bu Hayattan’ isimli sinema sinemasında uyuşturucu bağımlısı genci oynayan Akgün, senaryo gereği ailesine ve arkadaşlarına veda mektubu yazdıktan daha sonra uyuşturucudan hayatını kaybetti. Ayhan Akgün’ün filmdekine benzeri biçimde hayatını yitirmesiyle rol arkadaşları da büyük keder yaşadı.

“NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ, ŞOKTAYIZ”

Sinemanın direktörü ve beraberinde başrol oyuncusu Nihat Arslan, pandemi öncesi uyuşturucunun zararlarına dikkat çeken sinema sineması çektiklerini belirterek, “Ayhan Akgün kardeşimiz de sinemada uyuşturucu kullanan bir genci canlandırıyordu. Senaryo gereği gencimiz ailesine ve arkadaşlarına uyuşturucunun pençesinden kurtulamadığını, bu niçinle de vefatı seçtiğini söz ederek altın vuruş yapmıştı. Pandemiden dolayı sinemanın gösterimini ertelemiştik. Önümüzdeki günlerde sineması vizyona koymak için çalışma yaparken, bu acı haberi aldık. Sarsıldık. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Şoktayız. Gençleri uyarmak için rol icabı yaşadıklarını gerçek hayatta da yaşadı. Uyuşturucudan ömrünü kaybetti. Çok da başarılı bir gençti” diye konuştu.

Sinemada Ayhan Akgün’ün babası rolünü oynayan Ahmet Öndeş ise uyuşturucu pençesindeki gencin babasını oynadığını lisana getirip, “Senaryo gereği oğlumun uyuşturucudan öldüğünü görür görmez kendimi 5’inci kattan atmak istedim. Başrol oyuncumuz Nihat Arslan beni vefatın kıyısından aldı. Sinemada bile fazlaca etkilendiğim bu olayı gerçekte yaşadık. Çok lakin epey üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı vermesin” diyerek gözyaşı döktü. (DHA)