“Geliyorum beyler” deyip intihar etti

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Bursa’da 3 katlı binanın en üst katındaki meskeninin balkonuna çıkarak tabancayla etrafa rastgele ateş eden Kadir G. (36), polis takımlarının iki saat süren ikna gayretlerine karşın “Geliyorum beyler” deyip başına dayadığı silahla intihar etti.

Olay, saat 23.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Bahçe Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın en üst katında meydana geldi. 3’üncü katta oturan Kadir G., konutta yalnız olduğu sırada tabancasıyla balkona çıktı. Etrafa rastgele ateş etmeye başlayan Kadir G.’yi gorenler durumu polise bildirdi. Olay yerine epeyce sayıda polis ve Özel Harekat takımı sevk edildi. Çelik yelek giyen gruplar, Kadir G.’yi ikna etmeye çalıştı. Etrafa tehditler savuran Kadir G., polis takımlarına de ateş etti. Yaklaşık 2 saat süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince Özel Hareket polisleri meskene operasyon düzenledi.

Gruplar kapıyı kırmaya çalıştığı sırada Kadir G., ‘Geliyorum beyler’ deyip, başına dayandığı tabancayı ateşledi. Kanlar içerisinde kalan Kadir G., sıhhat takımlarınca olay yerinde yapılan birinci müdahalesinin akabinde İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadir G., burada tabiplerin tüm müdahalesine karşın ömrünü kaybetti. Evli, 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Kadir G.’nin, bir müddetdir buhranda olduğu ileri sürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.