Gelinim Mutfakta 7 Nisan Çarşamba puan tablosu! Gelinim Mutfakta 7 Nisan Çarşamba birinci kim oldu?

celikci

New member
Gelinim Mutfakta 7 Nisan Çarşamba puan tablosu! Gelinim Mutfakta 7 Nisan Çarşamba birinci kim oldu?
Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yine mükemmel bir hafta ve yine lezzet dolu rekabet evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Yeni haftada el lezzetlerine güvenen ve en iyi yemeği ben yaparım diyen yarışmacılar yine yüksek puanlar için mücadele ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çarşamba gününün puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çarşamba gününün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? İşte tüm detaylar... Yarışmacılar Arasında İttifakGelinim Mutfakta'nın 7 Nisan 2021 Çarşamba gününe ait yeni bölüm fragmanında kayınvalidelerden Neriman Hanımın diğer kayınvalideleri ve gelinleri ittifak için çağırdığı ve kendilerine kayınvalide Sevda Hanıma karşı ittifak kurmayı teklif ettiği görüldü. Bu durumu stüdyoda açıklayan sunucu Seda Sayan, 'Çok ittifak gördüm ama böylesini hiç görmedim' şeklinde ifadeler kullandı. Esra Hanım ve gelini Ece'ye karşı bir atakta bulunan Neriman Hanımın bu adımı rakipleri tarafından elenme korkusu olarak yorumlandı. Yeni bölüm tanıtımına bakıldığında yine oldukça hareketli bir bölümün izleyiciyle buluşacağı görüldü. Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Puan TablosuGelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çarşamba gününün puan tablosu henüz açıklanmadı. Yarışmacıların bugün kayınvalidelerden aldığı puanlar açıklandıktan hemen sonra haberimizin devamında puan tablosunu sizlerle paylaşacağız... Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çarşamba gününün birincisi henüz belli olmadı. Günlük puan tablosu açıklandıktan hemen sonra gün birincisi de belli olacak. Bugünün birincisi açıklandıktan hemen sonra detayları sizlere aktaracağız... Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çeyrek Altını Kim Kazandı?Gelinim Mutfakta 7 Nisan 2021 Çarşamba gününde çeyrek altının kazananı henüz açıklanmadı. Bugün birinci olan yarışmacı gün birinciliğini üstlenirken çeyrek altını alma hakkı da kazanacak. Puan durumlarında eşitlik yaşanması halinde kura çekilecek ve kura sonucunda çeyrek altının sahibi belirlenecek. Detayları haberimizin devamında sizlere aktaracağız...

ALINTIDIR