Gelinim Mutfakta 17 Mart Çarşamba puanları açıklandı mı? Çeyrek altın kimin oldu?

celikci

New member
Gelinim Mutfakta 17 Mart Çarşamba puanları açıklandı mı? Çeyrek altın kimin oldu?
Ekranların en çok altın dağıtan yemek yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasında heyecan ve rekabet hız kesmeden devam ederken yarışmacıların birincilik yolunda verdiği mücadele nefesleri kesiyor. El lezzetine güvenen ve mutfakta en iddialısı benim diyen yarışmacılar kendilerine verilen menüleri en lezzetli şekilde çıkararak kayınvalidelerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Çarşamba gününün puanları açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar... Hilal ve Kayınvalidesi Arasında Gergin AnlarGelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde yeni yarışmacı Hilal ve kayınvalidesi arasında gerginlik yaşandığı görülüyor. Kayınvalidesine 'Ben seni annem olarak görmüştüm ama sen beni kızın olarak görmemişsin' ifadelerini kullanan Hilal, kayınvalidesinde hiç beklemediği bir yanıt alıyor. Dilek Hanımın gelinine kullandığı 'Sen benim kızım değilsin' sözleri ise rakip kayınvalideleri kızdırıyor. Fragmana yansıyan gergin anların stüdyoda nasıl bir etki yarattığı ise merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 PuanlarıGelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Çarşamba gününde yeni haftanın üçüncü gününde henüz yarışmacıların puan tablosu açıklanmadı. Bugünkü puan tablosu açıklandıktan hemen sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız... Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Çeyrek Altını Kim Kazandı?Gelinim Mutfakta 17 Mart 2021 Çarşamba gününde henüz birinci ve çeyrek altının kazananı belli olmadı. Günün puanları verildikten ve günlük puan tablosu açıklandıktan hemen sonra günün birincisi ve çeyrek altının sahibi belli olacak. Detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız...

ALINTIDIR