Gaziantep’te paklık çalışanı dini nikahlı eşi tarafınca 40 günde 30 bin lira dolandırıldı

erkan_623

New member
Gaziantep’te yaşayan Müslüm Yılmazsoy bir arkadaşının vesilesiyle tanışarak dini nikahla evlendiği Rabia S. tarafınca 30 bin lira dolandırıldı. Dolandırılan Yılmazsoy, 4 aydır tanıdığı, 40 gün evli kaldığı bayana 30 bin lira harcadı. Rabia S.’nin bir arkadaşından gelen telefonla durumun farkına varan Yılmazsoy, Rabia S.’nin birebir biçimde dolandırdığı 5’inci kişi oldu. 40 gün kendi konutunda kalan Rabia S.’nin kendisini zorla konutta tuttuğu sebebi öne sürülerek polise ihbar ettiğini anlatan Yılmazsoy, “Dişini bile yaptırdım. Avukata onun yerine para ödedim. Görüntüler var. Nasıl zorlamışım onu” diye sordu. Kaygısının para olmadığını, bu bayanın öteki erkekleri kandırmasının öne geçmek istediğini tabir eden Yılmazsoy, “Akşama kadar süpürge sallayan bir beşerim. Benim emeğimi yedi. Benim onurumla oynadı. Beni sevmiyorsa en başta diyecekti” diyerek isyan etti.

DOLANDIRILAN 5’İNCİ KİŞİ OLDUM

Bu bayanla bir tanıdığı vesilesiyle tanıştığını aktaran Yılmazsoy, tanıdığının Rabia S.’nin sağlam ve dürüst bir insan olduğunu söylemesiyle ona güvendiğini söylemiş oldu. Rabia S. ile dini nikahla evlendiğini belirten Yılmazsoy, “Köyüne gidip ona bir kurban kestirdim. Baya bir masraf ettim. daha sonrasında o bayana ‘Senin üzerine borç var. Bir avukat tutup bu borcu kapattırırım. daha sonrasında da resmi nikah yaparız’ dedim. Avukat tuttum. Avukat haczi kaldırmak için uğraşırken bir gün sabah beni arayıp ‘Seni istemiyorum. Seninle anlaşamıyorum’ dedi. Ben de ona ‘Neyi anlaşamıyorsun. Beni sevmiyor musun’ dedim. O sabah erkenden aramıştı beni. Ben ona ‘Bekle akşam konuta geleyim. Bir İslahiye’ye gidelim. Seni sorup soruşturayım daha sonra istersen git’ dedim. Yok zorla tutuyorum diye polisi konuta getirmek, beni millete rezil etmek berbat bir durum. her insanın bir şanı onuru var. Benim derdim giden param değil ben yandım diğerleri yanmasın. Bu bayan dolandırıcıymış. Şimdiye kadar benim üzere 4 kişiyi dolandırmış. Bende 5’inci oldum” tabirlerini kullandı.

40 GÜNDE 30 BİN LİRA HARCADIM

İşçi bir insan olduğunu sabahtan akşama kadar sokaklarda süpürge salladığını kelamlarına ekleyen Yılmazsoy, hedefinin onunla keyifli mesut yaşamak olduğunu aktardı. Onu konutunun bayanı yapmak istediğini lisana getiren Yılmazsoy, “Belki daha bilmediklerimiz de vardır. Konutun anahtarı onda, dışarı çıkıyor, yiyip içiyor. Nasıl seni zorla tutuyorum. Biz senle evlendik. Ben onun malları üstündeki haczi kaldırtıp mallarını satarak borcunu ödetecektim. Ben onunla resmiyette evlenseydim. O borç beni de etkileyecekti. Beni dolandırıp kandırıp gitti. Dünya malı değerli değil benim gururum kıymetlidir. Beni sevmiyorsa beni sevmediğini söyleyecekti. Bende onu zorla tutmazdım. Ona 40 günde 30 bin lira harcadım. Bu bayan dolandırıcıdır. Kimse dolandırılmasın. Beni kandırdı oburunu kandırmasın” diye konuştu.

KAYNAK: İHA