FOX TV Temizlik Benim İşim 9 Mart yeni bölüm neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi, yayından kaldırıldı mı?

celikci

New member
FOX TV Temizlik Benim İşim 9 Mart yeni bölüm neden yok? Temizlik Benim İşim bitti mi, yayından kaldırıldı mı?
Talya Prodüksiyon imzası ile FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasının Fox TV yayın akışı içerisinde olmaması nedeniyle birçok izleyici endişelendi. Fox TV Temizlik Benim İşim 9 Mart yeni bölüm neden yok, Temizlik Benim İşim bitti mi yayından kaldırıldı mı gibi sorular sabah saatlerinden bu yana izleyiciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Peki bugün Temizlik Benim İşim neden yok? Fox TV 9 Mart 2021 yayın akışı ve detaylar haberimizde... Temizlik Benim İşim 9 Mart neden yok?Fox TV ekranlarında uzun zamandan beri Kadir Ezildi’nin sunumuyla yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışması yeni bölümüyle bugün ekranlara gelmiyor. Fox TV 9 Mart yayın akışı içerisinde Temizlik Benim İşim yarışması yer almazken izleyicilerde yarışmanın Neden olmadığını araştırıyor. Temizlik Benim İşim 9 Mart neden yok, Temizlik Benim İşim bitti mi final mi yaptı gibi soruların yanıtı Bugün en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Temizlik Benim İşim yarışmasını izleyicilere güzel haber geldi. Yarışma yayından kaldırılmadı ancak yayın saati değiştirildi. Temizlik Benim İşim 9 Mart yeni bölüm 14 30'da ekranlara gelecek. Fox TV 9 Mart 2021 yayın akışı08:00 Çalar Saat 11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün 14.30 Temizlik Benim İşim 16:00 Zuhal Topal’la Sofrada 19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber 20:00 Baraj 23.45 Son Yaz

ALINTIDIR