Fecik ne demek ?

Zeytin

Global Mod
Global Mod
Fecik, kokeni Osmanl Turkcesinden gelen bir kelimedir. Fecik, bir kisinin bir seye kars olan tutumunu ya da gucunu ifade etmek icin kullanlan bir sozcuktur. Fecik, kisinin duygularn, kararlarn, ya da hareketlerini ifade etmek amacyla kullanlr.

Kokeni

Fecik, Osmanl Turkcesinden gelen bir sozcuktur. Fecik, feci sozcugunden turetilmistir. Feci, sozluk anlam olarak cok siddetli, korkunc anlamna gelmektedir.

Anlam

Fecik, kisinin kararlarn, duygularn, ya da hareketlerini ifade etmek amacyla kullanlan bir sozcuktur. Fecik, karsdaki kisiyi etkilemek veya korkutmak icin kullanlan bir sozcuk olarak da bilinir. Fecik, genelde kisinin karssndakine kars olan tutumunu ozellikle vurgulamak amacyla kullanlr.

Kullanm

Fecik, bir tutum ifade etmek icin kullanlan bir sozcuktur. Fecik, duygularn gucunu, kisinin inancn veya kararlarn ifade etmek icin kullanlr. Fecik, genelde konusma dilinde kullanlr.

Ornekler

1. Ben onu fecik seviyorum.
2. Fecik uzgunum.
3. Fecik istemiyorum.
4. Fecik kararlym.

Fecik, kisinin karssndakinin karssna duygularn, kararlarn veya hareketlerini ifade etmek amacyla kullanlan bir sozcuktur. Fecik, ozellikle konusma dilinde kullanlmaktadr. Fecik, Osmanl Turkcesinden turetilmistir ve sozluk anlam olarak cok siddetli, korkunc anlamna gelmektedir.