Fatma Şahin ‘Tam bir deli’ dedi… Rektör ne dedi

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Aralık’taki Gaziantep ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin’in tartışma yaratan kelamları ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatma Şahin’e Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı sordu ve Fatma Şahin “Çok berbat, epeyce makûs; tam bir deli” kelamları kameralara yansıdı.

(Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın)

REKTÖRÜ SORDUK

Odatv evvel kentte rektörü araştırdı. Kentin ileri gelenlerinin rektör hakkındaki görüşlerini dinledi. Her kesitten isimler rektör konusunda hemfikir… Kentte rektör hakkında olumlu görüş bildiren pek çıkmadı. Akabinde da rektörü aradık.

REKTÖRE SORDUK

Odatv’nin Fatma Şahin’in kelamlarını sorduğu Rektör Arif Özaydın “Ben ilgilenmiyorum bunlarla ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin” dedi.

Konuşmanın devamında Arif Özaydın’a organize cürüm örgütü önder olduğu argümanıyla hakkında yakalama sonucu çıkartılan Sedat Peker’e yakın isimlerden Hasip Şahin ile fotoğraflarını sorduk.

– Siz Hasip Şahin ile görüştünüz mü?

Tanımam ben, tanımam. Ben düzgün bir öğretim üyesiyim. Tanımam bilmem kimdir nedir.

(En soldaki Hasip Şahin en sağdaki Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın)

Fotoğrafınız var fakat?

– Çekerler fotoğrafı, ben bilmem benim müsaadem yok, tanımam etmem.

Karşılıklı oturup konuşuyorsunuz?

– Hayır hayır sizle de konuşuyoruz sizle de çekseler ne olur. Yani biz insanız… Tanımam, etmem… Alakamız olmadı ben öğretim üyesiyim, dürüstçe namusluca hizmet etmeye çalışıyoruz. Alakam yok, yani seninle de konuştuk artık fotoğrafımızı çekseler ne olur? Ben tanımam etmem. Ben hocayım işimize bakacağız. Öğrenci yetiştirmeye devam edeceğiz.

Hazar Şahsuvar