Fatih Tezcan Sedat Peker ile neden görüştüğünü açıkladı

celikci

New member
Fatih Tezcan Sedat Peker ile neden görüştüğünü açıkladı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamaları özellikle siyaset ve medya dünyasında derin yankı uyandırdı. Peker bir yandan çektiği videoları paylaşırken diğer yandan da yaptığı görüşmelerin görüntülerini sosyal medyadan paylaşıyor. Konuyla ilgili olarak Sedat Peker ile görüştüğünü açıklayan hükümete yakın isimlerden birisi olan Fatih Tezcan Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. “ BİRİNCİ VİDEOYU YAYINLADIKTAN SONRA GÖRÜŞTÜM”Sedat Peker ile görüştüğünü aktaran Fatih Tezcan, “Sedat Peker birinci videoyu yayınlamıştı. Ben onunla görüntülü görüştüm” dedi. Tezcan, Peker ile videolardan önce de 'yanlışı ve fitneyi engellemek için' görüştüğünü söyledi. “HAİN OLMADIĞINA İNANDIĞIM HERKESLE GÖRÜŞÜRÜM”Konuyla ilgili olarak Fatih Tezcan şu ifadeleri kullandı, “Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onla görüntülü görüşmede görüştüm. “Pelikan ile alakası yok” diyor. Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videonun 17. dakikasında benden bahsediyor. 'Vay Fatih Tezcan Sedat Peker'le görüştü...' Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. Görüşürüm, görüşmemem için şaibe olması bile yeterli. Ben şu an Canan Kaftancıoğlu ile görüşmem, ilginç kaidelerim vardır. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Yanlışı, fitneyi engellemek için görüştüm”.

ALINTIDIR