Faruk Fatih Özer'in babası konuştu! “Dua edin dedi”

celikci

New member
Faruk Fatih Özer'in babası konuştu! “Dua edin dedi”
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişinin yatırımlarını alarak Arnavutluk’a kaçtı. Ailesi dolandırıcılık yaptığına ihmal vermezken, Özer’in bu kadar para ile nasıl kaçtığı da merak konusu. Geçtiğimiz Salı günü İstanbul Havalimanı’na giden Faruk Fatih Özer, uçakla Arnavutluk’a uçtu. Bu kaçışla birlikte paralarını çekemeyen Thodex yatırımcıları durumu sosyal medyadan paylaştı. AİLE ÜYELERİ EVLERİNİ TERK ETTİ!Ağabey Güven Özer ise, kardeşi için “Bizi de vurup gitti” dedi. Öte yandan olay iyice büyüyünce aile üyeleri evlerini terk etti. Polis ekipleri Güven Özer ve ailesinin yaşadığı Kurtköy’deki adresleri bastı. Ancak adreslerde kimse bulunamadı. Güven Özer’in, Kurtköy’deki Beyazavler Sitesi’nde bulunan evi 2 yıl önce kiraladığını anlatan site bekçisi Ali Nakay, “En son geçtiğimiz salı günü gördüm. Akşam saatinde siyah takım elbiseli bir kişi geldi. Bahçede bir süre konuştuktan sonra birlikte ayrıldılar. Ondan sonra görmedim. Eşi ve iki çocuğunu alıp buradan ayrılmış. Sabah erken saatte gelen polis ekipleri de evde kimseyi bulamadı” ifadelerini kullandı. “UFAK TEFEK SORUNLARI VARDI ‘DUA EDİN’ DEDİ”Acılı baba Zülküf Özer ise oğlu Faruk Fatih Özer'in dolandırıcılık yaptığına inanmadığını ihtimal dahi vermediğini belirtti. Baba Özer şunları anlattı: "Olan biteni televizyonlardan öğrendim. Kendisiyle görüşemedim. Beni aramadı. Ben böyle bir şeye hiç ihtimal vermiyorum, tanıyanlar da vermiyor. Pazar günü iftar için geldi, birlikte iftar yaptık. Biraz durgundu. Ufak tefek sorunları olduğunu söyledi. ‘Dua edin’ dedi. ‘Bir tane ortak bulabilirim’ dedi. Oğlum bizimle yaşıyordu. Bize gideceğini falan söylemedi. Eşyasını da toplamadı. Pandemi süresinde evde yaşlılarımız olduğu için eve pek gelmezdi. Maslak’taki evde kalıyordu.” 2 MİLYAR DOLARI NASIL KAÇIRDI!Öte yandan Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile nasıl kaçtığı merak konusu. İddialara göre Özer paraları kendisinin kullanımındaki hesaplara aktardı. Bu hesaplar yurt dışında da kullanılabilen hesaplar. Bu hesapların hiçbirisi ise Özer ile bağlantılı değil. Faruk Fatih Özer yurtdışına çıktıktan sonra ise whatsapp grubundan şirket çalışanlarıyla sabaha kadar yazışmayı sürdürdü. Özer mesajlarında “Korkmayın, panik yapmayın, her şey normale dönecek. Sizi mağdur etmeyeceğim” dedi. Mesajlar daha sonra kesildi. Mağdurlardan Caner Şen polis operasyonu yapıldığı sırada ağabey Güven Özer’i telefonla aradı. Caner Şen, “Güven’i görüntülü aradım. Telefonu açtı. Beni görünce ağlamaya başladı. ‘Her şey düzelecek merak etmeyin’ dedi. Sonra telefonu kapattı” dedi.

ALINTIDIR