Farkındalık dolu bir yaşama “Mindfulness” ile ulaşın

semaver

Active member
Kişinin nerede olduğunun, ne yaptığının farkında olması ve etrafındaki olup bitenlere dair müşahede yapabilmesi üzere temel insani bir yetenek olan mindfulness hakkında az bilinenlere dair açıklamalar yapan İpek Senem Aydın, yeni bir hayatı müjdeliyor. Tüm insanların mindfulness yeteneğine sahip olduğunu lakin hayli az kişinin buna erişebildiğini söyleyen Aydın, thetahealing tekniğini uygulayanların daha mindful bir yaşama adım atacağını vurguluyor. Tekniği ömrüne adapte edenlerin ruh, zihin ve vücut istikrarında olarak kendini memnun hissedeceğinin altını çizen Aydın, bu biçimdelikle yaratıcı potansiyelin ortaya çıkacağını vurguluyor.

“Thetahealing ile Şuurlu Farkındalığa Ulaşın”

Thetahealing tekniğinin nizamlı olarak uygulanmasının manevi ilişkileri derinleştirerek şahsi özgürlüğe kavuşturduğunu söyleyen İpek Senem Aydın, bunun kararında da kişinin duygusal istikametten kuvvetli bir pozisyona eriştiğini belirtiyor. Daha inançlı bir hayata adım atmanın en büyük destekçilerinden biri olan tekniğin, hayalleri ve maksatları gerçekleştirme seyahatinde bireye takviyesine vurgu yapan Aydın, “Uyumlu alakaların nasıl geliştirileceği ve ruh eşinin nasıl çekileceği ile ilgili farkındalık kazandıran thetahealing, kişiyi en yüksek potansiyele ulaştırarak duygusal açıdan zenginlik sağlar” diyor. Bolluk ve zenginlik dolu tecrübelere kavuşma yolunda da thetahealing tekniğinin kişinin yol arkadaşı olduğunu söz eden tecrübeli eğitmen, hayatın da otopilottan çıkarak şuurlu farkındalığa ulaştığını hatırlatıyor.

Yapma Gücüne Kavuşmanın Anahtarı: Thetahealing

Thetahealing kavramını bir meditasyon ve kuantum tekniği olarak tanımlayan İpek Senem Aydın, tekniğin dua ve meditasyon yoluyla sınırlayıcı inançlardan özgür kalmaya ve olumlu fikirlerle dolu bir hayat yaşamaya yardımcı olduğunu da belirtiyor. Thetahealing öğretisinin gayesini “beyni teta frekansı olarak bilinen derin bir duruma getirmek ve bireye hizmet etmeyen sonlandırıcı inançlardan arındırmak” halinde özetleyen Aydın, “Bunun yanı sıra kişinin kendi gerçekliğini nasıl inşa edeceğini ve hayatında olan her şeyin bir gayesi olduğunu gösterir” diyor. Mucizelere şahit olmanın nasıl bir his olduğunu bilmek isteyen herkese thetahealing tekniğinin gücünü öneren Aydın, gayeleri gerçekleştirme ve yapma gücüne kavuşturuyor.

Hibya Haber Ajansı