Esra Erol'da Hamide Duman isimli eltiler kime kaçtı? İki elti kocalarını bırakıp aynı adama kaçtı

celikci

New member
Esra Erol'da Hamide Duman isimli eltiler kime kaçtı? İki elti kocalarını bırakıp aynı adama kaçtı
Hafta içi her gün ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren olaylar yaşanmaya devam ediyor. Programda bu kez Hamide Duman isimli eltilerin kocalarını bırakarak aynı adama kaçması konusu gündeme geldi. Aynı ismi taşıyan iki eltinin kocalarını bırakarak Muammer Ay isimli bir adama kaçtıkları iddiası programın gündemine oturdu. Skandal olay ise kadınlardan birinin eşinin canlı yayına çıkıp yardım istemesiyle ortaya çıktı. Canlı Yayına Çıkıp Yardım İstediEsra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programda yine herkesi aşkına çeviren bir olay gündeme geldi. 2 çocuk babası olan Mehmet Duman, 17 yıllık eşi Hamide Duman'ın 11 Mart tarihinde kayıplara karıştığını söyleyerek canlı yayına çıkıp yardım istedi. İki Elti Pazara Gidiyoruz Diyerek Aynı Adama KaçtıEşinin başka bir adama kaçtığını iddia eden Mehmet Duman, eşinin telefonunda Muammer Ay'ın fotoğrafını gördüğünü ve bu adamın neden telefonunda kayıtlı olduğunu sorunca da borcu olduğu bu sebeple görüştükleri yanıtını aldığını anlattı. Eşinin o gün kendisiyle aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile beraber pazara gidiyoruz diyerek evden çıktığını ve bir daha da dönmediğini söyledi. 'Soyadımı Taşımasın Artık'Eşi ve yengesinin daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay isimli adama kaçtıklarını iddia eden Mehmet Duman, olayın ardından kardeşi Ercan ile birlikte polise ihbarda bulunduklarını söyledi. Antalya'ya gittiklerine dair bir duyum aldığını ve iki ailenin perişan olduğunu söyleyen Duman, eşi ve yengesine ortaya çıkmaları için çağrıda bulundu. Eşinin zorla gittiğini öğrenmesi halinde barışma şanı verebileceğini söyleyen Mehmet Bey, 'Eğer eşim kendi isteğiyle kaçtıysa soyadımı taşımasın artık' dedi. Esra Erol'da programında gündeme gelen bu olay hem sunucu Esra Erol'u hem de ekran başındaki izleyiciyi şaşkına çevirdi. Esra Erol'da izleyicisi ise olayla ilgili tüm gelişmeleri yakında takip etmeye başladı.

ALINTIDIR