Esra Dermancıoğlu’ndan gülderen paylaşım: Su balesi bu yıl kraliçesini buldu

Tuncay

New member
‘Fatmagül’ün Kabahati Ne?’ dizisinde canlandırdığı ‘Mukaddes yenge’ rolüyle akıllara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu toplumsal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, teknede denize girerken çekilen fotoğraflarını toplumsal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Teknenin halatına tutunarak su balesi yapan ünlü oyuncu, fotoğraflarını esprili biçimde paylaştı. Fotoğrafların altına, “İlk su balesi şenliği bu yıl kraliçesini buldu…” notunu düşen ünlü oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

“SEVGİLİ ARIYORUM”

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, “Ben bu biçimde şeyler yapacağım sevgili arıyorum. Erkekler beni durmadan akşam yemeğine gdolayıp kıl üzere karşılıklı bakışmak istiyorlar” notunu düşmüş, uzun mühlet gündem olmuştu.

ESKİ EŞİ ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz aylarda eski eşi tarafınca aldatıldığını söyleyen Esra Dermancıoğlu, birkaç gün evvel şimdiye kadar ismini bile açıklamadığı eski eşi ile bir ortaya gelmişti.

Kızı Refia ve eski eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Dermancıoğlu, paylaşımına, “Çok hoşça kal Refoşumuz… Memo ortada bir gel sana makarna yapayım” notunu düşmüştü.

“ALDATILDIM!”

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz haftalarda çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Eski eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, “Biz bir seyahate gideceğiz. O gece konuklarımız gitti, berjerde oturuyoruz. ‘Sen beni aldatıyor musun?’ dedim. ‘Evet’ dedi. daha sonra konuştuk, fazlaca da konuştuk. Akabinde da boşandık. Artık hayli tatlıyız. Benim kızımın babası fazlaca da şeker bir adam fakat yani sıkılmış…” diye konuşmuştu.

“ÇOK ACILI BİR HAYATIM YOK”

Dermancıoğlu, “17 yaşımda bir kızım var. Bugüne kadar magazinde görmediniz. Toplumsal medyaya da epey koymuyorum. Z jenerasyonu kendisi fazlaca seviyorum. Ben İstanbul’da büyüdüm. Fenerbahçe’de doğdum, daha sonra Nişantaşı’nda yaşadım. Çok acılı bir hayatım yok.” demişti.

Bir bayan ve bir adamın sonsuza kadar birlikte kalmak istemeyebileceğini söyleyen oyuncu, “Adam oburunu ister, bayan diğerini ister… Aldatma konusunun Türkiye’de bu kadar büyütülüp drama haline getirilmesi fazlaca sonumu bozuyor. Çok sıkışmış bir şey… İrtibat yok bu hususta.” sözlerini kullanmıştı.

“BİR ERKEĞİN BENİ ALDATMASI SORUN DEĞİL”

Dermancıoğlu, “Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bir erkeğin ya da bir bayanın birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu diğer bir güdü, istemiyordur öteki bir şeydir” formunda konuşmuştu.

Ünlü oyuncu ayrıyeten, “Bir erkek eşine gidip ‘Ya benim canım öteki bayanlar çekiyor’ diyemiyor. Diyemediği için de palavralara, aldatmalara, geriden iş çevirmelere başvuruyor” sözlerini kullanmıştı.