Eski eşini sokak ortasında öldüresiye döven İbrahim Zarap'tan pes dedirten savunma

celikci

New member
Eski eşini sokak ortasında öldüresiye döven İbrahim Zarap'tan pes dedirten savunma
Samsun'da boşandığı Emriye Metoğlu'nu sokak ortasında öldüresiye döven İbrahim Zarap'ın savunması pes dedirtti. Eski eşini 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde darp eden Zarap'ın yargılanmasına başlandı. 18 yıla kadar hapsi istenen Zarap'ın yaptığı savunmada, çok pişman olduğunu ve özür dilediği öğrenildi. Eski eşi için 'Beni affetsin' ifadelerini kullanan Zarap, 'Bu olay bilinç kaybımla oldu, öldürmek niyetinde değildim. Hayatta olmasından belli zaten' sözleriyle pes dedirtti. Eski Eşini Sokak Ortasında Öldüresiye DövdüOlay, 6 Mart 2021 tarihinde Samsun Canik ilçesinde meydana geldi. İbrahim Zarap isimli şahıs, kendisinde kalan kızlarını eski eşi Metoğlu'na teslim etmek üzere ilçe meydanına geldi. Burada eski eşiyle buluşan Zarap, bir anda 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde eski eşine tekme ve tokatlarla saldırdı. Talihsiz kadının aldığı darbeler sonucunda yere yığıldığı görülürken gözü dönmüş adamın şiddete devam ettiği kayıtlara yansıdı. 5 Gün Hastanede KaldıYaşanan korku dolu anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kayda alındı. Talihsiz kadın yüzüne ve başına aldığı darbelerin ardından tanınmaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık görevlileri sevk edildi. Şiddet mağduru Emriye Metoğlu, sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada 5 gün tedavi gördü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve polis merkezindeki işlemleri tamamlanan İbrahim Zarap ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Hayatta Olmasından Belli Zaten'İbrahim Zarap hakkında savcılığın hazırladığı iddianame tamamlandı. 18 yıla kadar hapsi istenen, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu olan ve duruşmaya SEGBİS üzerinden katılan Zarap, acımasızca darp ettiği eski eşinden özür diledi. Yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyleyen ve tüm yaşananların bir anlık bilinç kaybıyla meydana geldiğini ifade eden Zarap, 'Öldürmek niyetinde değildim. Hayatta olmasından belli zaten. Öldürmek isteyen olaya devam ederdi. Olay yerine geldiğimde sana çocuğu göstermeyeceğim dedi. Beni tehdit edince bilincimi kaybettim. Bilinçsizce oldu, olayın başını ve sonunu hatırlıyorum sadece' dedi. Tutukluluğunun Devamına Karar Verildi3 yıl önce boşandığı Emriye Metoğlu'nu sokak ortasında 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde acımasızca darp eden İbrahim Zarap'ın yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında tanıklar da dinlendi. İbrahim Zarap'ın savunmasını ve tanıkların ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti, yaklaşık 10 dakikalık bir sürenin ardından İbrahim Zarap'ın tutukluluğunun devam etmesine karar verdi ve duruşmayı 11 Mayıs tarihine erteledi.

ALINTIDIR