Ersin Korkut'a tepki yağıyor! Ersin Korkut Diyarbakır için ne dedi?

celikci

New member
Ersin Korkut'a tepki yağıyor! Ersin Korkut Diyarbakır için ne dedi?
Oyuncu Ersin Korkut'un sosyal medyada Diyarbakır için kullandığı ifadeler büyük tepki topladı. Diyarbakır için başkent ifadelerini kullanan Korkut'a tepkiler çığ gibi büyüdü. TikTok'taki bir videosunda, 'Seviyoruz Amed'i başkentimiz' ifadelerini kullanan oyuncu Ersin Korkut sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu için Twitter'da 'Tutuklansın' etiketi açıldı ve bu etiket altında binlerce yorum yapıldı. Diyarbakır İçin Kullandığı İfadeler Tepki ÇektiDiyarbakır'a ziyarette bulunan oyuncu Ersin Korkut'un TikTok'ta yayınlanan videosu bir anda ülke gündemine oturdu. Yanında bulunan kişi ile arasında geçen konuşma tepki çeken Korkut'un 'Diyarbakır'ı nasıl buldunuz?' şeklindeki soruya verdiği 'Diyarbakır, Amed. Bizim başkentimiz' cevabını vermesi olay oldu. Sosyal Medyanın Gündemine OturduVideonun devamında Korkut'un yanındaki kişinin 'Sen de başkanımız olmak ister misin?' şeklindeki sorusuna 'Başkan ben olayım' dediği ve gülümsediği görüldü. Bunun üzerine videodaki diğer kişinin 'Belki ülke daha iyi yönetilir' dediği duyuldu. TikTok'ta paylaşılan bu videoya kısa sürede binlerce tepki geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan olayı eleştiren kullanıcılar, 'ErsinKorkutTutuklansın' etiketi altında tepkilerini dile getirdi. Açılan etiket kısa sürede Türkiye gündeminin zirvesine oturdu. Ersin Korkut'tan AçıklamaSosyal medyada hızla yayılan videosuna gelen tepkilerin ardından açıklama yapan Ersin Korkut, 'Ben Diyarbakır'ı bu yörenin, bölgenin başkenti anlamında söyledim. Ben siyasetten anlayan bir insan değilim. Tabii ki bir tek başkentimiz vardır ve Ankara'dır. Çok üzgünüm. Ben Türkiye'de herkesin birlikte mutlu bir şekilde yaşamasından başka hiçbir şey düşünmem. Herkesten özür dilerim.' dedi. Ersin Korkut Kimdir?Ersin Korkut, 1977 yılında Hakkari'de doğdu. Sinemacı ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olan Korkut, ilk ve ortaokul eğitimini Hakkari'de tamamladı ve yine Hakkari'de bir süre taksi şoförü olarak çalıştı. 1998 yılında iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Burada gazetede gördüğü bir ilan sonucunda Merter'de yer alan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başladı. Daha sonra kuzeni Yılmaz Erdoğan'ın kendisini BKM kadrosuna dahil etmesinin ardından oyunculuk kariyerine adım attı. İlk televizyon deneyimini ünlü komedyen Cem Yılmaz'la beraber oynadığı Doritos reklamlarında yaşayan ve 'Doktor bu ne?' repliği ile hafızalara kazınan Ersin Korkut, 2004 yılında ise Sevinçli Haller isimli mini TV serisi ile oyunculuk kariyerine devam etti. 2005 yılında ise kuzeni Yılmaz Erdoğan'ın yazar, yönetmen ve oyuncu olarak kadrosunda yer aldığı Organize İşler isimli sinema filminde rol üstlendi. 2007 yılında Şafak Sezer ile beraber Kutsal Damaca filminde rol aldı. 2009 yılında ise yine Yılmaz Erdoğan filmi olan Neşeli Hayat filminde rol üstlendi. BKM tarafından hazırlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda yer alan Ersin Korkut, BKM'de çeşitli işlerde görev üstlendi.

ALINTIDIR