Erkek arkadaşı tarafından atıldığı belirtilen genç kız konuştu!

celikci

New member
Erkek arkadaşı tarafından atıldığı belirtilen genç kız konuştu!
İzmir’in Konak ilçesinde erkek arkadaşı olduğu belirtilen Deniz Özarslan'ın 4'üncü kattaki evinin terasından düşen Derya Kılıç, hastanede ölüm kalım mücadelesi vermişti. Genç kız uzun süren tedavinin ardından taburcu oldu. Mucize eseri sağ kurtulan 24 yaşındaki Derya Kılıç o gün olanları sosyal medya hesabından paylaştı. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından Kılıç, "Kimse tarafından itilmedim, kimse yüzünden düşmedim" ifadelerini kullandı. ALKOL ALDIKTAN SONRA TARTIŞMAYA BAŞLADILARKorkunç olay Konak’ta 13 Mayıs tarihinde meydana gelmişti. Akın Simav Mahallesi Şehit Nihatbey Caddesi’nde bulunan apartmanın terasından düşen Derya Kılıç’ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Deniz Özarslan ile olay öncesi alkol aldığı ve tartıştığı belirtildi. Tartışma sırasında Derya Kılıç, terastan düştü. “BEN AYRILMAK İSTEDİM, ANCAK KENDİSİ İSTEMEDİ”Terastan düşen Derya Kılıç, çağırılan ambulansla İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yoğun bakımda tedavisi tamamlanan Kılıç, dün taburcu olurken yürümekte güçlük çektiği görüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüphe üzerine gözaltına alınan Deniz Özarslan emniyetteki ifadesinde "İlişkiye başlamıştık. Ben ayrılmak istedim, ancak kendisi istemedi. Alkollüydük. Terasın ucuna gidip, 'Kendimi atarım' dedi. İki elini yana açtı. Sonra bir anda aşağıya düştü" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özarslan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. “KİMSE TARAFINDAN İTİLMEDİM VE KİMSE YÜZÜNDEN DÜŞMEDİM”Mucize eseri ölümden dönen Kılıç, olayla ilgili ifade vermesi beklenen Derya Kılıç, sosyal medya hesabından yakınlarına bilgi vermek amacıyla paylaşımda bulundu. Kılıç, yaptığı paylaşımda, "Öncelikle kimse tarafından itilmedim ve kimse yüzünden düşmedim. Dün taburcu oldum. Eve geldim ve dinleniyorum. Yürüyememem dışında genel sağlık durumum iyi ve umarım her şey daha da iyiye gidecek. Günlerim dinlenmekle devam edecek ve şu sıralar tüm vaktimi kendimle ilgilenerek devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR