Erkan Petekkaya’dan Acun’a; kanalında olmaktan utanıyorum

celikci

New member
Erkan Petekkaya’dan Acun’a; kanalında olmaktan utanıyorum
TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda isimli haftalık dizide oynayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kerimcan Durmaz'ın aldığı bir ödül sonrası TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya büyük tepki gösterdi. "Kanalınızda olmaktan utanıyorum" diye paylaşım yapan Erkan Petekkaya, sonra bu paylaşımını sildi. Kırmızı Oda adlı haftalık dizide 'Sadi' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a verilen bir ödül sonrası tepkisini sosyal medya üzerinden verdi. Konuya ilişkin TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'yı sert bir şekilde eleştiren Petekkaya, sonra bu paylaşımını sildi. “ACUN EFENDİ YUH”'Peşimde' adlı şarkısıyla düzenlenen törende 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini kapan Kerimcan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya, sosyal medya fenomeninin uçaktaki mastürbasyon yaparkenki görüntülerine atıfta bulunarak, Acun’a hitaben "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" şeklinde tepki gösterdi. İZLEDİĞİNİZİ BİR SARHOŞ MU YAPTI Sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlayan Erkan Petekkaya'nın şunları söyledi: "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak.”

ALINTIDIR