Erhan Yazıcıoğlu: Tarkan’a 30 milyon veriyorsun, bana da 20 bin TL veriver!

Tuncay

New member
70 yaşındaki oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu oldu. Düşük fiyatlardan dolayı bir müddetdir projelerde yer alamadığını belirten Yazıcıoğlu, bu duruma isyan etti.

Yazıcıoğlu canlı yayında şunları söylemiş oldu; “Son bir yer ile çalışmıştım istediğim fiyatı vermişlerdi. daha sonrasında gelen menajer arkadaşlar da çalışıyor ancak eski dizilere yeni destekler yapılıyor. İstediğim paranın yarısı teklif ediliyor bu da beni kırıyor. Tarkan’a 30 milyon veriyorsun, 53 yıllık oyuncuya da 20 bin TL veriver. “

“Türkiye kurallarında birfazlaca beşere itici gelebilir. Ben bunu 53 yıldan daha sonra kazanmaya başladım. Bunu epey görmeyin. Taban fiyatla geçinen milyonlar var, hürmet duyuyorum. Dalda de bir fiyat siyaseti var. Ne yazık ki mecburî olan benim emekli maaşım var. Devlet bana bakıyor. Ben ona güvenerek dayanabilirim.”

“Dayanamayan, daha küçük paraları kabul eden, etmek zorunda olan arkadaşlarım var iken o parayı vermeyecekler bana. Onların fiyatı da 20 bin TL. Beni örnek gösterim ben de o kadar istiyorum deselerdi ki bizim dalda o denli bir şey yoktur. “

GÖZLERDEN UZAK SAKİN HAYAT

Koronavirüs salgının başlamasının akabinde tüm yeni projelerini ve konserlerini erteleyen Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte uzun müddettir Almanya’da yaşıyor. Yaklaşık iki yıldır Türkiye’ye gelmeyen Tarkan, gözlerden uzak sakin bir hayatı tercih etmişti.

“SABREDİN İNCİ TANELERİM”

Geçtiğimiz haftalarda açıklama yapan Tarkan bir süre daha sahneye çıkmayacağını duyurmuştu. Megastar, “Sahniçin, sizlerden bu kadar başka kalmamıştım hiç. Galiba o yüzden de eksik, yarım her şey. Sevginiz, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o hoş gücünüz olmadan ben ben üzere değilim. Şu virüsü denetim altına aldığımızda (ki o da aşılarımızı pek olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz. Sabredin inci tanelerim” sözlerini kullanmıştı.

UZUN MÜDDET daha sonra TÜRKİYE’YE GELDİ

Hayranlarının ısrarlarına daha fazla dayanamayan Tarkan, sürpriz bir karar aldı. Ünlü müzikçi Instagram’dan yaptığı paylaşımda yeni projelerinin muştusunu verdi.

Megastar, yaptığı paylaşımda; “Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor. Yeni projeler, sürprizler epeyce yakın. Heyecanlıyım. O yüzden kaçtı bende uyku muyku. Ha bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. tekrar da uzatacağımı sanmam. O yüzden son bir bakış atayım dedim” sözlerini kullandı.

Ünlü bir marka ile reklam muahedesi yapan Tarkan, uzun bir ortanın akabinde geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi. Reklam sineması için kamera karşısına geçen ünlü müzikçi, Instagram’dan da sık sık paylaşım yapıyor.